Granada Club de Golf: Recensioni

Condividere
visitors_1
7.8
leif504
Acciaio
Giocato il: 19 marzo 2015 Data della recensione: 27 marzo 2015Handicap:
Svårt att hitta banan Ingen info om hålpipning(hela banan) och sandning av greener vid betalning innan ronden
Traduci in Italiano
visitors_1
5.4
siren bortelid
Acciaio
Giocato il: 10 marzo 2015 Data della recensione: 19 marzo 2015Handicap:
Dagen vi ska spela är hälften av greenerna provisoriska. Vi avbryter vår rond, resonerar med personalen, och vi får tillbaka pengerna.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
bernt gustafbernt
Bronzo
Giocato il: 4 marzo 2015 Data della recensione: 4 marzo 2015Handicap:
Mycket trevlig personal.mvh Bernt
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
carl9
Acciaio
Giocato il: 26 febbraio 2015 Data della recensione: 2 marzo 2015Handicap:
Mycket trevlig omgivning med hög placering i lanskapet.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
henrik28
Acciaio
Giocato il: 27 ottobre 2014 Data della recensione: 2 novembre 2014Handicap:
Meget venlig betjening i kundemodtagelsen
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
inge88
Acciaio
Giocato il: 27 ottobre 2014 Data della recensione: 29 ottobre 2014Handicap:
Dejlig udsigt, men banen er svær og finde.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
ritva halila
Acciaio
Giocato il: 18 ottobre 2014 Data della recensione: 22 ottobre 2014Handicap: 22.5
Nice, well maintained golf course. For a player that has not played there before it was hard to figure out where to go to the next tee, while directions were not very clear in the map. Anyway, the personnel was friendly, as well as co-players although many of those I met spoke only Spanish. Distances between fairways were short enough to reach by walking. I played with so…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
eva735
Acciaio
Giocato il: 6 ottobre 2014 Data della recensione: 7 ottobre 2014Handicap:
Det var 9 st provisoriska greener. Fick info om att det skulle vara 2. Fick en greenfeebiljett som kompensation. Ok
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
jane
Acciaio
Giocato il: 4 aprile 2014 Data della recensione: 4 aprile 2014Handicap: 32.1
Vänligt bemötta. Fin kondition på banan. Snabb inte långa vägar mellan hålen.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
aslaug lisbeth
Acciaio
Giocato il: 1 aprile 2014 Data della recensione: 3 aprile 2014Handicap:
Flott bane. Kommer garantert tilbake hit når jeg er på disse kanter.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
yvonne margareta
Acciaio
Giocato il: 24 marzo 2014 Data della recensione: 25 marzo 2014Handicap:
Detta är nog den bästa banan som vi spelat på under de 7 vintrar som vi varit i Spanien. Fantastiska vyer, fin layout på alla hål och dessutom var det gräs o grönt överallt.Hustrun vann på 36 poäng o jag bommade några utslag så det blev bara 25 poäng ändå tyckte jag om banan. Hälsn. Arne Olofsson Ps. informerade dom om ert nya golfhäftet+ och dom verkade intresserade Ds.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
sven olof
Acciaio
Giocato il: 7 marzo 2014 Data della recensione: 10 marzo 2014Handicap: 11.8
Jag tycker att det är en intressant bana med skiftande svårighetsgrad på hålen. Det var kanske i tidigaste laget att spela nu eftersom de ligger lite efter sydkusten vädermässigt. Men klart värt ett besök.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com