Himalayan Golf Course: Beoordelingen

Delen
visitors_1
6.5
mameto
Goud
Gespeeld op: 8 juli 2018 Beoordelingsdatum: 8 juli 2018Handicap: 3.7
che dire il golf è una altra cosa, ma lo spettacolo delle montagne che si stagliano davanti a voi ad ogni passo e la cortesia del tuttofare che vi accoglie vi ripagano di tutto, a parte le prme due buche nn adatto ai deboli di cuore ma affascinante.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.5
JRParlevliet9
Goud
Gespeeld op: 28 februari 2018 Beoordelingsdatum: 6 mei 2018Handicap: 16.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Het was weer een buitengewoon bijzonder ervaring om voor de 2x keer deze zgn. Hidden Course in de Himalaya te spelen. Het uitzicht is adembenemend en het filmpje op youtube is goed te zien wat deze 18 holes met je doen. Je vergeet deze baan nooit meer!
visitors_1
6.3
k3
Zilver
Gespeeld op: 23 februari 2018 Beoordelingsdatum: 23 februari 2018Handicap: 14.2
abwechslungsreich und eigenartig in nepal golf zu spielen. die schafe halten die fairways und greens kurz "geschnitten" - war aber ein highlight auf unserer nepalreise!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.9
pop
Staal
Gespeeld op: 8 juni 2017 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2017Handicap: 11
Course conditions could be improved, especially the greens -- not exactly smooth.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.2
akverdur
Goud
Gespeeld op: 2 januari 2016 Beoordelingsdatum: 19 februari 2016Handicap: 10.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
8
Voor super greens hoef je hier niet naar toe, maar de aanleg ligging en uitzicht op iedere hole zit je hier helemaal goed. Verder wordt je onthaalt als de koning van Lombardije. Clubhouse is simpel, maar met het mooie weer geen probleem. In eerste instantie lijken de fairways bruin en dor, maar van dichtbij zijn ze bruingroen en niet door. Het gras is wel wat aan de lang…
visitors_1
7.4
beele45
Goud
Gespeeld op: 8 november 2015 Beoordelingsdatum: 12 november 2015Handicap: 22.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
16
Een heel bijzondere baan om te lopen. Je weet niet waar je terecht komt. De poort, een oud ijzeren vervallen hek, wordt door een van de localen geopend. Je rijdt dan langs een groot aantal nooit afgebouwde accommodaties voor de baan. De plannen waren groots, maar zijn nooit ingelost. Tenslotte kom je op de parkeerplaats aan een grote zandvlakte met in de hoek een gereserv…
visitors_1
7.5
frank maanders
Staal
Gespeeld op: 20 september 2009 Beoordelingsdatum: 20 september 2009Handicap:
Op deze baan spelen is geweldig. Een prachtige omgeving met een schitterd uitzicht. Verwacht echter geen super fairway of snelle greens. De koeien en geiten lopen over de baan, de greens zijn afgeschermd maar dit help niet altijd. Zeer uitdagend.
visitors_1
6.9
eric de bruin
Staal
Gespeeld op: 29 oktober 2007 Beoordelingsdatum: 29 oktober 2007Handicap:
11 holes baan/driving range, schitterend gelegen, uitdagende baan in een canyon waardoor een mooie rivier stroomt. Soms grote hoogteverschillen. Clubs/handschoen te huur, ballen te koop. Voor een paar euro loopt er een Ball boy mee die ballen op de onmogelijkste plekken terugvindt. FANTASTISCHE omgeving met uitzicht op het Annapurna massief.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com