Calanova Golf Club: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.1
cora7
Goud
Gespeeld op: 1 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 7 november 2018Handicap: 14.1
Prachtige baan in mooi stukje Spanje. Niet de makkelijkste baan van de regio, elke hole weer iets spannends.

Antwoord van Calanova Golf Club — 8 november 2018

Hello Cora7, Thank you for the review and comment! Kind regards,
visitors_1
9.1
glennjonas
Staal
Gespeeld op: 1 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 3 oktober 2018Handicap: 14
Played there recently for the first time, incredible experience. The staff is very friendly, great clubhouse and the course is in great conditions. The best in our golf trip.

Antwoord van Calanova Golf Club — 4 oktober 2018

Hello Glenn, Thank you for your kind review and comment! Kind regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
SergeR
Brons
Gespeeld op: 29 september 2018 Beoordelingsdatum: 30 oktober 2018Handicap: 13
Calanova is een zeer mooie baan. Als er één ding is dat jammer is, is het de snelweg die (hoog) over de baan gaat.

Antwoord van Calanova Golf Club — 30 oktober 2018

Hello Serge, Thank you for the review and comment. Best regards,
visitors_1
7.0
Magicp26
Brons
Gespeeld op: 26 september 2018 Beoordelingsdatum: 26 september 2018Handicap: 2.8
Bonito campo de golf que permite utilizar todos los palos de la bolsa. Mejorable el mantenimiento, pero resulta una bonita experiencia.

Antwoord van Calanova Golf Club — 27 september 2018

Agradecemos su valoración. Si es cierto que es un campo técnico que te permite usar muchos palos diferentes. Un saludo,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.3
stevestripp
Staal
Gespeeld op: 19 september 2018 Beoordelingsdatum: 4 oktober 2018Handicap: 18.4
Played there recently as one of the courses in our Golf Trip. We played there a few years ago and what a change! The new clubhouse, the massive shop, the restaurant, and the course improvements are fascinating. Highly recommended!

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 oktober 2018

Hello Stevestripp, Thank you for the kind review and comment. We are working really hard in the new improvements to give the best service, and we really appreciate this type of reviews. Best regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.1
peggy60
Brons
Gespeeld op: 18 september 2018 Beoordelingsdatum: 18 september 2018Handicap:
clubs_1
clubs_1
Super mooie golf, marshall vriendelijk en zie je regelmatig, greenkeepers houden spijtig genoeg geen rekening met de golfers ??‍♀️.

Antwoord van Calanova Golf Club — 20 september 2018

Hello Peggy, Thank you for your review and comment. Best regards,
visitors_1
7.7
andreas.tarnstedt
Staal
Gespeeld op: 16 september 2018 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2018Handicap: 4.9
Spelat banan 2 gånger i år och lika nöjd båda gångerna. Banan är utmanande men inte allt för svår. Utsikten från tee på hål 18 är fantastisk. Kan även rekommendera deras golfshop då den innehåller det mesta som man kan tänkas behöva. Golfbil är obligatoriskt då man inte orkar gå denna.

Antwoord van Calanova Golf Club — 14 oktober 2018

Hello Andreas, Thank you for your review and comment. Best regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.5
michael05
Goud
Gespeeld op: 11 september 2018 Beoordelingsdatum: 11 september 2018Handicap: 5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Mooie baan lay out. Redelijk verzoek, langzame greens met vaak verschillende grassoorten. Kan veel mooier en beter.

Antwoord van Calanova Golf Club — 13 september 2018

Hello Michael, Thank you for your review and comment. Kind regards!
visitors_1
7.2
michael05
Goud
Gespeeld op: 11 september 2018 Beoordelingsdatum: 12 september 2018Handicap: 5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
In aanvulling op eerdere beoordeling. De golfshop is groot met veel aanbiedingen. Uitstraling is beetje als een pop-up discounter, zo hoog liggen de stapels shirtjes. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant, half buiten met een prachtig uitzicht. Absoluut een aanrader en ver boven de gemiddelde golf hamburger. Vriendelijke attente bediening met glimlach en prima wijn…

Antwoord van Calanova Golf Club — 13 september 2018

Hello again Michael, We don't really understand why this review has -0.2 with the previous. Concerning the DR, we have CALLAWAY practice balls, which is the best in the courses nearby and as our mats for the driving range are HUXLEY mat, we have the best quality for mats and balls for a driving range, apart from the stunning views from the teeline. With the Huxley mat you can out your proper tee to practice with the driver. Kind regards!
visitors_1
8.8
lars-erikaxel
Staal
Gespeeld op: 6 september 2018 Beoordelingsdatum: 6 september 2018Handicap:
Trevlig bana, mycket utför och ibland uppför, men bra chans att slå ut på fairways. Frodigt gräs på dessa så man var inte rädd för träklubborna. Greenerna lite långhåriga och långsamma, men å andra sidan hade den blivit ganska svår med snabba greener. Totalbetyg helnöjda.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
hvanhoute
Brons
Gespeeld op: 6 september 2018 Beoordelingsdatum: 20 september 2018Handicap: 9.3
Zeer drukke baan, maar prima bespeelbaar en alles is tot in de puntjes geregeld. Helaas deze de IPAD's in de nieuwe buggy's het niet waardoor we toch weer waren aangewezen op onze rangefinders. Prima baan, maar zeer afwisselende en uitdagende holes!

Antwoord van Calanova Golf Club — 21 september 2018

Hello Mr Van Houte, Thank you for your review and comment. We look forward to having you back again very soon! Kind regards,
visitors_1
8.1
timovanlimburgh
Staal
Gespeeld op: 5 september 2018 Beoordelingsdatum: 5 september 2018Handicap: 16.8
clubs_1
Top baan met uitdagende hoogteverschillen. De greens waren nog wat onvoorspelbaar qua snelheid. Voor de rest perfect.

Antwoord van Calanova Golf Club — 13 september 2018

Hello Timo! Thank you for your review and comment. Maybe you found the greens a bit slower than usual due we did the hollowtining end August and after the spiking the height usually is higher than the usual height. Kind regards,
visitors_1
7.8
hans-ole
Staal
Gespeeld op: 3 september 2018 Beoordelingsdatum: 7 september 2018Handicap: 32
Jeg har været der de sidste 3 år og de har virkelig gjort noget ud af banen og nyt klubhus og en meget flot restaurant med meget venlig betjening. bestemt en bane jeg skal spille igen.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.5
michael712
Brons
Gespeeld op: 1 september 2018 Beoordelingsdatum: 1 september 2018Handicap: 12.4
Enjoyable mid range golf course with a mixture of difficulty. The new club house and public restaurant are very impressive with superb views of the course, surrounding mountains and the sea. Standard quality European cuisine. There is a large well stocked shop offering many discounted goods. I've played this course numerous times and find the greens are generally kept slo…

Antwoord van Calanova Golf Club — 13 september 2018

Hello Michael, Thank you for your review! Your comments on the new clubhouse are superb, thank you very much! Maybe you found the greens slower than usual due the hollowtining we did in the end of August, so for the 1st of September the greens where a bit higher than usual to recover from the spiking, we hope you come back again when we have the lowered again! Best regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
chpezzin
Staal
Gespeeld op: 30 augustus 2018 Beoordelingsdatum: 11 september 2018Handicap: 17
Superbe parcours, exigeant, long et bien entretenu. Seul bémol, les greens étaient carottes la veille, et donc il aurait pu faire un geste sur le Green fees. Le pro du club est belge, Frank Spies et il est performant surtout pour les compétiteurs.

Antwoord van Calanova Golf Club — 13 september 2018

Hello Christian, Thank you for your kind review and comment! We did sent an offer after the hollowtining with reduced prices! Thank you & best regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.1
Stirdink
Staal
Gespeeld op: 27 augustus 2018 Beoordelingsdatum: 1 september 2018Handicap: 12
Erg mooie baan gelegen vlakbij de kustweg. In de afgelopen jaren vaak zonder reden volstrekslinks laten liggen en daar heb ik enorm spijt van. Kom er zeker nog eens terug.

Antwoord van Calanova Golf Club — 13 september 2018

Hello Stirdink, Thank you for your review, we also look forward to having you back again soon! Kind regards,
visitors_1
8.9
filip9
Brons
Gespeeld op: 25 augustus 2018 Beoordelingsdatum: 5 januari 2019Handicap: 12.9
clubs_1
Super mooie uitdagende baan, prachtig clubhuis, nieuwe super comfortabele buggy's. Top! Ik kom zeker terug.

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 januari 2019

Hello Filip, Thanks for your review, we hope to see you again soon. Kind regards
visitors_1
9.6
jfmiral
Staal
Gespeeld op: 10 augustus 2018 Beoordelingsdatum: 12 augustus 2018Handicap: 9.5
Très beau parcours moderne et exigeant. Bon accueil, belles installations, buggy GPS,...

Antwoord van Calanova Golf Club — 17 augustus 2018

Hello Jfmiral, Thank you for your review and comment! We are always trying to improve our equipment and facilities to give the best experience. Kind regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
Knuuuf
Brons
Gespeeld op: 7 augustus 2018 Beoordelingsdatum: 8 augustus 2018Handicap: 15.5
A fairly new course, great difference in heights, with especially on the 18 great views. Not incredibly difficult, you should not necessarily loose a lot of balls but still, enjoyed it a lot. Great pro shop, huge and a lot to offer. Rental clubs were better than average at an ok price.

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 augustus 2018

Hello Knuuuf, Thank you for your review and comment, the views in the 18th tee are incredible that's true! We look forward to having you playing again very soon. Best regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
fredrik.bergqvist
Staal
Gespeeld op: 7 juli 2018 Beoordelingsdatum: 8 juli 2018Handicap: 9
Fantastiskt skick på denna bana. Bunkrar, fairways och övriga ytor precis som man vill att det ska se ut. Min fru var också mycket nöjd då fairways inte lutade överallt som hon brukar uttrycka sig.

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 juli 2018

Hello Fredrik, Thank you for your review and comment. We look forward to having you and your wife back again enjoying our course! Best regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
jacvandaal
Brons
Gespeeld op: 7 juni 2018 Beoordelingsdatum: 19 juni 2018Handicap: 28
Calanova is niet meer het "boerenbaantje" van een paar jaar geleden. Nee, alles is helemaal opgeknapt. Er is een nieuw prachtig clubhuis met een gigantische golfshop. Ook is er een golfsimulator en een putting aid om je golfaankopen direct uit te proberen. Bij de start krijg je direct een par 5 te bedwingen. En daarna is iedere volgende hole weer een genot om hem te bedwi…

Antwoord van Calanova Golf Club — 25 juni 2018

Hello Jac Van Daal, Thank you for your kind comment and review. We are working very hard every year to make new improvements and we are very happy to see that our clients appreciate it. See you soon!
visitors_1
8.0
pascal.chenin
Brons
Gespeeld op: 5 juni 2018 Beoordelingsdatum: 5 juni 2018Handicap: 14.2
Superbe cadre fairway et Greens bien entretenus mais sablés d ou réduction sur le GF voiturettes électriques Joué un jour très venteux très challenging.

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 juni 2018

Hello Pascal, Thank you for the kind review and comment. Unfortunately we have to make green maintenance twice a year, so we really hope yo come again to play Calanova when they are fully recovered. Kind regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
RIEL
Zilver
Gespeeld op: 3 juni 2018 Beoordelingsdatum: 3 juni 2018Handicap: 13.9
Zeer mooie en attractieve baan... sommige holes zijn echte uitdagingen. Kwaliteit van de fairway prima... greens kan beter maar waren net geprikt. Clubhuis is ideaal gelegen. Eén van de betere banen in deze regio...

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 juni 2018

Hello Riel, Thank you for the kind review and comment. Yes, unfortunately we have to spike the greens twice a year, we look forward to have you playing our course with the greens fully recovered! Kind regards,
visitors_1
8.5
alexf83
Brons
Gespeeld op: 3 juni 2018 Beoordelingsdatum: 5 juni 2018Handicap: 23.2
Clubhouse vraiment bien et équipe accueillante. Fairways larges et long, terrain très vallonée.

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 juni 2018

Hello Alex, Thank you very much for your review and comment! Best regards,
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
hermarij18
Brons
Gespeeld op: 24 mei 2018 Beoordelingsdatum: 3 juni 2018Handicap: 22.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Het clubhuis en winkel zijn sinds de laatste keer nieuw. Het clubhuis heeft een fantastisch uitzicht en de winkel is zeer uitgebreid. Op het moment dat wij er waren hadden ze sale dus dat kwam goed uit. Zeer fijn en behulpzaam personeel. De baan was fantastisch. Op het moment dat je op hole 1 afsloeg was je verkocht. Het is geen makkelijke baan maar wel uitdagend met zee…

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 juni 2018

Hello Hermarij18, Thank you for your kind review and comment. We are looking forward to having you back again very soon. Kind regards,
visitors_1
7.7
hdemelker
Goud
Gespeeld op: 23 mei 2018 Beoordelingsdatum: 30 mei 2018Handicap: 10.1
Als je aankomt rijden is het niet gelijk "zo dat is mooi" maar wanneer je binnenkomt is het harteleijk en welkom. De caddiemaster is super relaxed, komt regelmatig in de baan ook als marshall vragen of alles goed gaat. De baan lag er goed bij, fairways goed kort, snelle greens. Bunkers zitten soms stenen in.

Antwoord van Calanova Golf Club — 31 mei 2018

Hello Hdemelker, Thank you for the comment and review. We always try to make our clients as comfortable at Calanova and we are glad that you appreciate it. Best regards,
visitors_1
8.5
PatriciaDoyer
Brons
Gespeeld op: 23 mei 2018 Beoordelingsdatum: 23 mei 2018Handicap: 17.1
prima service, aardig personeel, mooie baan.

Antwoord van Calanova Golf Club — 25 mei 2018

Hello Patricia, Thank you for the review and comment. Best regards,
visitors_1
8.9
PatriciaDoyer
Brons
Gespeeld op: 23 mei 2018 Beoordelingsdatum: 31 oktober 2018Handicap: 17.1
Mooie baan, wel erg druk. Starttijden te snel achter elkaar.

Antwoord van Calanova Golf Club — 2 november 2018

Hi Patricia, Thank you very much for your excellent review! See you soon :)
visitors_1
9.8
FrankMusters
Brons
Gespeeld op: 12 mei 2018 Beoordelingsdatum: 31 oktober 2018Handicap: 19
leuke baan vaak druk maar goede prijs/kwaliteit verhouding.

Antwoord van Calanova Golf Club — 2 november 2018

Hello Frank, Thank you very much for your excellent review. Kind regards,
visitors_1
7.2
marchal-andre
Goud
Gespeeld op: 9 mei 2018 Beoordelingsdatum: 10 mei 2018Handicap: 19.1
Parcours intéressant mais de grandes longueurs de liaison : voiturette indispensable. Beaucoup de vent. Domine l'autoroute... c'est super. Des trous difficiles à comprendre (tracé) à partir du départ (le 3 par ex). En aucun cas mon parcours préféré.

Antwoord van Calanova Golf Club — 25 mei 2018

Hello Marchal-andre, Thank you for the review and comment. Kind regards,
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com