Calanova Golf Club: Beoordelingen

Delen
visitors_1
7.8
jac van daal
Staal
Gespeeld op: 17 november 2010 Beoordelingsdatum: 17 november 2010Handicap:
Voor de liefhebbers van een uitdaging is dit een schitterende baan. Veel hoogteverschillen en daardoor telkens prachtige uitzichten over bergen en zee. Maar inderdaad ook op de snelweg. Ik heb de baan meerdere keren gespeeld maar hinder van de snelweg heb ik nog nooit ondervonden. Deze baan is uitsluitend MET buggy te bespelen. Ooit heeft iemand het lopend geprobeerd, maa…
visitors_1
8.8
wim steenbeek
Staal
Gespeeld op: 27 december 2009 Beoordelingsdatum: 27 december 2009Handicap:
Een fantastische baan met geweldig spelgenot. Leuke holes met wisselende moeilijkheden. Fantastische uitzichten over de zee. Houd je karretje met je waardevolle spullen in de gaten,dieven zitten in deze tijd overal en loeren vooral op een makkelijke prooi. 19e hole is een soort kantinegebeuren maar niets dan lof over de bediening. En kijk eens naar de prijzen voor een kop…
visitors_1
5.9
deja
Staal
Gespeeld op: 10 oktober 2009 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2009Handicap:
Waardeloos. De snelweg hoor je constant en een clubhuis bah. Hole 12 en 13 staan bekend vanwege dieven die in de struiken zitten en de tas uit de buggy stelen. Niet leuk
visitors_1
7.4
jelmerdejong
Brons
Gespeeld op: 14 april 2009 Beoordelingsdatum: 14 april 2009Handicap: 11
Calanova Golf Course
Redelijk nieuwe baan. Clubhuis moest nog gebouwd worden (Oktober 2007) maar baan al in goede conditie. Uitdagende holes met leuke hoogteverschillen.
visitors_1
7.8
gerard2
Staal
Gespeeld op: 29 augustus 2007 Beoordelingsdatum: 29 augustus 2007Handicap:
zer goed
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com