Calanova Golf Club: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.3
Kristof
Goud
Gespeeld op: 12 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 21 augustus 2019Handicap: 7.5
Calanova is een beetje anders dan de meeste banen aan de costa del sol. Relatief lang, open en zeer goed van kwaliteit voor een correcte prijs. Deze baan is nog relatief nieuw die dankzij zeer goed onderhoud bij de betere banen thuis hoort en prijs kwaliteit misschien wel helemaal bovenaan staat. De baan was in perfect conditie, de greens waren ietsje aan de trage ka…

Antwoord van Calanova Golf Club — 24 augustus 2019

Hello Kristof, Thanks a lot for your nice comments and your great review. As you know we are always trying to improve our course and our facilities and I can promise you that next time you are going to enjoy it more. Kind regards
visitors_1
8.5
d.kenis1
Staal
Gespeeld op: 10 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 11 augustus 2019Handicap: 26
Iedereen was heel behulpzaam. Ik was er nog nooit geweest. Ik vond het een heel leuke baan. Als beginner is het vaak lastig om op een lange par 4 of par 5 in te schatten welke richting de baan juist loopt. Maar dat zal meer aan mezelf liggen. Vrij drukke bezetting. Er was een tornooi geweest maar daarna was het nog druk.

Antwoord van Calanova Golf Club — 14 augustus 2019

Hi Kenis, Thanks a lot for your nice comments, we are looking forward to have you here again soon. Kind regards.
visitors_1
8.9
Petegolf7
Brons
Gespeeld op: 9 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 10 augustus 2019Handicap: 27
Prachtige golfbaan. Heel leuk om te spelen met mooie vergezichten. Wel kort bij de autobaan, maar dat stoorde eigenlijk niet echt. Voor augustus in de hitte waren de teeboxen, fairways en greens in meer dan goede conditie. Geen makkelijke greens die je echt wel moet lezen. Super vriendelijk personeel en caddiemaster (die nederlands was). Een geweldig grote golfshop m…

Antwoord van Calanova Golf Club — 14 augustus 2019

Hi Pete, Thanks a lot for your great review, we are looking forward to have you here again really soon. Kind regards
visitors_1
8.9
rdelisle55
Staal
Gespeeld op: 7 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 28 augustus 2019Handicap: 6
Ce parcours est magnifique, très bien dessiné, un bon défi, une vue imprenable partout, personnel très professionnel. j’ai joué ce terrain 4 fois en avril 2019 et y retourne en avril 2020.

Antwoord van Calanova Golf Club — 28 augustus 2019

Hello RDELISLE55, Thanks a lot for your great review, we hope to see you soon again. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
Alban
Brons
Gespeeld op: 5 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 5 augustus 2019Handicap: 10
Plutôt déçu en raison du jeu lent. Très beau golf, un écrin de verdure au milieu des canyons, mais un peu défiguré par l’autoroute aérienne passant au milieu. Très bon entretien mais les greens sont (trop) lents. Du monde, déjà du retard au départ avant 9h. J’ai pu partir du 10, mais quand je suis revenu au 1, de l’attente à chaque coup. Rapidement frustrant pour dire …

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 augustus 2019

Hi mr Alban, Thanks for your time to leave a review. We really appreciate your good comments, about the pace of the course, I do not know if you played on your own or as a 2 ball flight, but there are also 4 balls groups in the course that need more time to complete the round, anyway I would like to encourage you to give another try to our golf course. You will enjoy it for sure. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.1
garnierp
Brons
Gespeeld op: 27 juli 2019 Beoordelingsdatum: 28 juli 2019Handicap: 5
Parcours très agréable type “US” avec des trous assez larges et bien dessinés. Toujours du vent alors tenez vos coups. Buggy nécessaire. Curiosité du parcours j’aurai largement mis le trou n3 en coup reçu 1. Après midi très agréable et vue superbe.

Antwoord van Calanova Golf Club — 29 juli 2019

Hi Garnier, Thanks a lot for your review, we really appreciate your comments. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.2
2204gin
Staal
Gespeeld op: 26 juli 2019 Beoordelingsdatum: 18 november 2019Handicap: 16
Stor og flott proshop.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
pdubbelboer
Brons
Gespeeld op: 18 juli 2019 Beoordelingsdatum: 25 juli 2019Handicap: 8
I played Calanova golf club twice in July ‘19. My SatNav was not finding the correct spot, as it looks to be quite a new clubhouse. The road there is twisty and turny the last few bits, then you enter the small parking lot. It’s easy to miss the enormous pro shop with trackman and tons of clubs, bags and clothes which was a huge surprise. Also the view from the clubhouse …

Antwoord van Calanova Golf Club — 27 juli 2019

Hi sir, Thanks a lot for your nice review and your comments, we are looking forward to have you here soon. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.8
rdelisle55
Staal
Gespeeld op: 13 juli 2019 Beoordelingsdatum: 13 juli 2019Handicap: 6
Nous avons joué le parcours à plusieurs reprises en avril 2019. nous avons adoré ce terrain et y retournerons en avril et mai 2020 Nous demeurons au Calanova Hill club.

Antwoord van Calanova Golf Club — 15 juli 2019

Hello, Thanks a lot for your great review. We will see you next year! Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
MOLSWE
Staal
Gespeeld op: 11 juli 2019 Beoordelingsdatum: 14 juli 2019Handicap: 14
It is a very nice golf course. Up in the hills often with a wind that in summer time makes it more enjoyable to play. The fairways are in very good condition, you have not often a flat stance. The downside with the course and why it does not reach a nine or more in my rating is that the greens are slow. Might be due to the fact that I played in July and the greenkeeper do…

Antwoord van Calanova Golf Club — 15 juli 2019

Hi Molswe, Thanks for your review, we are looking forward to have you here really soon. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
bernard.delaroche
Brons
Gespeeld op: 6 juli 2019 Beoordelingsdatum: 25 september 2019Handicap: 8.4
Leuke baan met een paar moeilijke holes. Fairways en greens zijn zeer goed. Clubhuis heeft een mooi uitzicht over de baan en strekt zicht tot de zee. Zeer grote proshop (outlet). 80€ betaald voor 2x greenfee en buggy. Meer dan waard om te komen spelen.

Antwoord van Calanova Golf Club — 26 september 2019

Hi Bernard, Thanks for your review, we hope to see you soon again. Kind regards
visitors_1
8.3
cnoj
Staal
Gespeeld op: 27 juni 2019 Beoordelingsdatum: 27 juni 2019Handicap: 22
Tekniskt utmanande bana. Mycket kuperad, men bil är obligatorisk så det blir inget problem att ta sig fram.

Antwoord van Calanova Golf Club — 30 juni 2019

Hi Cnoj, Thanks so much for your review. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.9
Bas_de_Wit
Goud
Gespeeld op: 22 juni 2019 Beoordelingsdatum: 28 juni 2019Handicap: 13.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Met 7 man een villa gehuurd en op de volgende 5 golfbanen buggies gehuurd en gespeeld: 1. Marbella Golf & Country Club 2. Los Naranjos Golf Club 3. Calanova Golf Club 4. Villa Padierna Golf (Flamingos) 5. Golf Torrequebrada Calanova Golf Club is een drukke golfbaan maar wel een pareltje! Er is véél hoogteverschil en er zijn prachtige uitzichten! De “rustige” snelweg mea…

Antwoord van Calanova Golf Club — 30 juni 2019

Hi Bas, Thanks a lot for your nice review and your comments, we are looking forward to have you here again soon. Kind regards
visitors_1
9.1
lys
Staal
Gespeeld op: 18 juni 2019 Beoordelingsdatum: 18 juni 2019Handicap: 29.7
clubs_1
Waouh.. spectaculaire et difficile.. voiturette de mise. Très long. Attention au 3 dogleg droite en aveugle.. Bien entretenu, tarifs 120 € pour 2 et buggy gps et coffre.. basse saison.. on aime. Ravitaillement en cours de route, des toilettes (merci pour nous les dames).. énorme proshop.. pour nous aussi les dames ;-)).. au restaurant : viande entrecôte hispanique à s en …

Antwoord van Calanova Golf Club — 18 juni 2019

Hello Lys, Thanks a lot for your nice review, Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.7
vandijckvincent
Brons
Gespeeld op: 17 juni 2019 Beoordelingsdatum: 17 juni 2019Handicap: 32.2
Prachtige appartementen in opbouw op 500 meter van de golf.
visitors_1
9.2
rv1061
Brons
Gespeeld op: 10 juni 2019 Beoordelingsdatum: 11 juni 2019Handicap: 36
Er was veel onderhoud op de baan aan de gang tijdens het spelen. Is eigenlijk het enige minpunt. Clubhouse is fantastisch, restaurant was goed. Heel mooie proshop (ongelooflijk groot met veel keuze en 50% korting omwille van lancering).

Antwoord van Calanova Golf Club — 11 juni 2019

Hello, Many thanks for your great review and the time that you used to let us the nice comments. Kind regards
visitors_1
8.0
didier.stepman
Staal
Gespeeld op: 10 juni 2019 Beoordelingsdatum: 13 juni 2019Handicap: 20.5
Uitdagende baan zeker als er veel wind is Heel mooie proschop met zeer goede prijzen en merken.

Antwoord van Calanova Golf Club — 18 juni 2019

Hello Didier, Thanks a lot for your review. Kind regards
visitors_1
9.3
MarsWeg
Brons
Gespeeld op: 9 juni 2019 Beoordelingsdatum: 11 juni 2019Handicap: 16.8
clubs_1
Ik heb helaas nog niet op veel banen in het buitenland gespeeld maar dit is er wel eentje om aan te bevelen. Wat een prachtige baan met veel hoogte verschillen. Top!

Antwoord van Calanova Golf Club — 12 juni 2019

Hello Mars, Thanks a lot for your nice comments and your great review, we hope to see you soon again. Kind regards.
visitors_1
8.5
bennyheirwegh
Brons
Gespeeld op: 9 juni 2019 Beoordelingsdatum: 10 juni 2019Handicap: 28.9
It's a spectaculair golf course. We loved the luxury buggy (safe deposit box; touchscreen and the very confortable seats). The bar on the course is fabulous, the girl attending it was very friendly. The golf pro shops are huge with great offers and friendly staff.

Antwoord van Calanova Golf Club — 11 juni 2019

Hello Benny, Thanks a lot for your nicce comments and your great review, we are looking forward to have you here playing really soon. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
aridie
Brons
Gespeeld op: 8 juni 2019 Beoordelingsdatum: 8 juni 2019Handicap: 16.2
Speelde hier in 2010 voor het eerst. Een houten keet als clubhuis, dat is nu wel anders. Prachtige 19e hole met prima bediening. De baan is ook sterk verbetert en nu electro buggy’s i.p.v. pruttel dieseltjes destijds. Wel jammer dat “ golfers “ die niet verder zijn gekomen dan een midgetgolf golfbaan hier mogen spelen en het spel ontzettend ophouden. Kortom, ze konden er …

Antwoord van Calanova Golf Club — 10 juni 2019

Hi Aridie, Thanks a lot for your good comments and the time you used to let us the review, we hope to see you soon again. Kind regards
visitors_1
8.7
hermarij18
Brons
Gespeeld op: 14 mei 2019 Beoordelingsdatum: 14 augustus 2019Handicap: 22.6
Het is een fantastische baan. Wij waren er met 4 man en de fairways en greens waren perfect. De afstand per hole is goed te doen met een buggy. Het personeel was hulpvol en legde alles uit ook m.b.t. drinken, eten en route. De winkel was t.o.v. verleden jaar geheel klaar en zelf uitgebreid. Een top baan met een top prijs.

Antwoord van Calanova Golf Club — 15 augustus 2019

Hi Hermarij, Thanks a lot for the great review, we hope to see you soon again. Kind regards
visitors_1
8.1
inge1968
Brons
Gespeeld op: 8 mei 2019 Beoordelingsdatum: 8 mei 2019Handicap: 25.7
clubs_1
De golf is wel leuk en uitdagend om te spelen maar de omgeving is minder mooi je speelt telkens met zicht op de autostrade en voor mooi zeezicht moet je wachten op de 19e hole. Leuk clubhuis en terras. Zalige grote shop met golfkledij aan grote korting. Buggy is echt een noodzakelijk wij spelen liefst zonder.

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 mei 2019

Hi Inge, Thanks a lot for taking your time to leave us the review and the nice comments, we hope to see you soon again. Kind regards
visitors_1
7.2
stef
Zilver
Gespeeld op: 8 mei 2019 Beoordelingsdatum: 8 mei 2019Handicap: 31.9
clubs_1
clubs_1
Wat een complexe golfbaan! Greens nemen je keer voor keer te grazen, zelfs op 30 cm ben je de pineut. Mooie baan met heel wat hoogte verschillen en afstand tussen de holes is er soms over. Als extraatje is de mega golfshop zeker een vermelding waard.

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 mei 2019

Thanks a lot! We will keep improving our facilities and our golf course, next time you will enjoy it even more. Kind regards.
visitors_1
8.7
d.kelly74
Staal
Gespeeld op: 4 mei 2019 Beoordelingsdatum: 26 november 2019Handicap: 10
Played this course a few times over last 7 years and year on year it’s getting better and better. Nice layout, greens in superb condition and not to difficult for the average golfer. New clubhouse is excellent, up the with the best I have visited. And as for the pro shop, it’s a golfers shopping paradise??????.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
JohnNL
Brons
Gespeeld op: 4 mei 2019 Beoordelingsdatum: 4 mei 2019Handicap: 7.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Leuke golfbaan, gevarieerde holes met hoogteverschil en mooi onderhouden. Goede greens. Jammer van de tolsnelweg. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 mei 2019

Hi John, Thanks so much for your comments and your review, we are glad that you enjoy our course and our facilities. We are looking forward to see you again soon. Kind regards
visitors_1
8.1
cvanwoerkom
Staal
Gespeeld op: 29 april 2019 Beoordelingsdatum: 29 april 2019Handicap: 8.2
Lovely course, friendly staff and beautiful clubhouse / proshop. Good value for money. Keep it up.

Antwoord van Calanova Golf Club — 30 april 2019

Hello, Thanks a lot for your nice comments, we are looking forward to see you again really soon. Kind regards
visitors_1
9.3
timmy_cleveborg
Staal
Gespeeld op: 28 april 2019 Beoordelingsdatum: 28 april 2019Handicap: 18.9
Väldigt bra bana som hade allt. Ett stort klubbhus med en stor shop i två våningar. På baksidan fanns en fin puttinggreen och en drivingrange med fin utsikt. Golfbil rekommenderas då det är relativt långt mellan vissa hål. Bra golfbil med digital skärm över banguide m.m. Trevlig personal som tydligt berättade regler och annat viktigt på banan. Kvalitén på banan var utmärk…

Antwoord van Calanova Golf Club — 29 april 2019

Hi Timmy, Thanks a lot for your nice comments and your review, we really appreciate it. We are going to keep improving everything and we hope to see you soon again. Kind regards.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.4
lars.alsterbo
Staal
Gespeeld op: 23 april 2019 Beoordelingsdatum: 23 april 2019Handicap: 18.1
mycket fin golfbana och väldigt välskött, en mycket fin upplevelse Med vänlig hälsning Lars Alsterbo.

Antwoord van Calanova Golf Club — 24 april 2019

Hi Lars, Thanks a lot for your review, we really appreciate your nice comments. Kind regards.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
carsten.ellemo
Staal
Gespeeld op: 21 april 2019 Beoordelingsdatum: 22 april 2019Handicap: 14
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Mit første besøg var positivt. Hvis man er til store højdeforskelle og flotte views, så er dette en must play bane i dette område. Flot og afvekslende banelayout. Den kan ikke anbefales at gå, måske det slet ikke er en mulighed? Der er meget langt mellem nogle af tee stederne. Flot og stor shop med mange gode tilbud. Hjælpsomt personale. Spiste ikke i restauranten, men n…

Antwoord van Calanova Golf Club — 23 april 2019

Hi Carsten, Many thanks for your nice review, next time you can try our delicious meals at the restaurant to complete your great experience at Calanova Golf. We hope to see you soon again. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.6
per774
Brons
Gespeeld op: 19 april 2019 Beoordelingsdatum: 21 mei 2019Handicap: 26.1
Simpelthen en fantastisk bane... Flotte udsigter flere steder over området, generelt gode fairways samt greens - kommer helt klart igen! Personalet er helt i top!

Antwoord van Calanova Golf Club — 22 mei 2019

Hello Per, Thanks a lot for your review and your nice comments, we are looking forward to have you here really soon. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com