Calanova Golf Club: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.9
bertvanderflier
Brons
Gespeeld op: 18 april 2019 Beoordelingsdatum: 26 april 2019Handicap: 23.7
Mooie golfbaan met fantastisch uitzicht op zee. Een baan met uitdagende greens.

Antwoord van Calanova Golf Club — 28 april 2019

Hi Bert, Thanks a lot for your nice review, we hope to see you soon again. Kind regards
visitors_1
7.9
lars.alsterbo
Staal
Gespeeld op: 15 april 2019 Beoordelingsdatum: 15 april 2019Handicap: 18.1
tyvärr blev vi lurade på pengar jag hade betalt för 5 personer men så kunde 1 person inte och då borde jag fått en grenfee tillbaka istället fick vi betala en greenfee till så jag har betalt 6 greenfee och spelade 4 personer jag förväntar mig ett svar från Er Med vänlig hälsning Lars Alsterbo.

Antwoord van Calanova Golf Club — 18 april 2019

Hi Lars, Regarding your complaint about the payment of the green fees, it is not fair that you post that we lied to you about the GreenFees, because there was a misunderstanding due to the booking that you did through Golf Spain with different names. However sir, we are going to help you with this situation and we are going to find a solution. Despite this situation, I hope that your round of golf was good and you had a nice experience playing at Calanova Golf. I will send you an email with the solution to this problem sir. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.5
per774
Brons
Gespeeld op: 14 april 2019 Beoordelingsdatum: 14 april 2019Handicap: 26.1
Super flot bane og klubhus. Stor og lækker shop med masser af tilbud!

Antwoord van Calanova Golf Club — 14 april 2019

Hi Per774, Thanks a lot for your great review, we are looking forward to have you here again really soon. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
bengtjeppsson
Staal
Gespeeld op: 11 april 2019 Beoordelingsdatum: 16 april 2019Handicap: 24
Trevlig men krävande bana. Stora höjdskillnader och golfbil obligatorisk. Många trevliga och omväxlande hål.

Antwoord van Calanova Golf Club — 23 april 2019

Hi Bengljeppsson, Thanks a lot for your review, we are looking forward to see you soon again. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
middelbeekhans
Brons
Gespeeld op: 8 april 2019 Beoordelingsdatum: 2 juni 2019Handicap: 15
Zeer gevarieerde baan. Onmogelijke hoogtes en dieptes. Clubkeuze is lastig soms. Wel even opletten waar je heen moet. Op meerdere momenten kruis je dezelfde paden.

Antwoord van Calanova Golf Club — 3 juni 2019

Hi sir, Thanks a lot for your review and your time, we are looking forward to see you soon again. Kind regards
visitors_1
7.8
thdalt51
Staal
Gespeeld op: 3 april 2019 Beoordelingsdatum: 10 april 2019Handicap: 28
Det bästa är att det är en bra golfbana grener bunkrar allt är så bra sköt det merks att dom är måna pm sina kunder samt en så trevlig personal på alla områden super Man blir glad när man kommet dit å längtar till baka.

Antwoord van Calanova Golf Club — 14 april 2019

Hi Thdalt51, Thanks a lot for your nice comments, we hope to see you soon again. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
jvl3000
Brons
Gespeeld op: 23 maart 2019 Beoordelingsdatum: 8 april 2019Handicap: 11.2
Alles was ok.

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 april 2019

Hi JVL300, Thanks a lot for your review. Kind regards
visitors_1
9.2
MickeB
Staal
Gespeeld op: 16 maart 2019 Beoordelingsdatum: 16 maart 2019Handicap: 17.7
Fantastisk bana den bästa på Costa del Sol. Mycket trevlig personal. Allt toppen kommer tillbaka.

Antwoord van Calanova Golf Club — 17 maart 2019

Hi Mikael, Thanks for your nice comments, we are looking forward to see you here soon again. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
René.S.L
Brons
Gespeeld op: 14 maart 2019 Beoordelingsdatum: 28 augustus 2019Handicap:
En stor slået bane med mange vidt forskellige huller og meget individuelt krævende. Meget spændende at spille og man skal tænke sig godt om for hvert slag hvilket gøre det til en golf oplevelse i særklasse. Skal der sige lidt den anden vej nærmest i små tings afdelingen så er driving range og adgang forhold er noget ringe og udslag måtter slitte og knap så gode. Rigtig…

Antwoord van Calanova Golf Club — 29 augustus 2019

Hi Ruks, Thanks a lot for your nice review and your comments, we hope to see you soon again. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
9.8
t.derwort
Staal
Gespeeld op: 9 maart 2019 Beoordelingsdatum: 7 november 2019Handicap: 28.4
Fantastische baan met uitdagende holes, veel hoogte verschillen en tricky greens.
visitors_1
7.5
Zappa
Brons
Gespeeld op: 6 maart 2019 Beoordelingsdatum: 22 januari 2020Handicap: 14
cooles layout der löcher, interessant für jede spielstärke, service im clubhaus hat potenzial nach oben, jedoch gutes preis-/leistungsverhältnis.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.5
EGW
Goud
Gespeeld op: 6 maart 2019 Beoordelingsdatum: 16 maart 2019Handicap: 11
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Mooie uitdagende baan. Vanuit het clubhuis een mooi uitzicht op de baan. Veel hoogteverschillen, buggy is een must.

Antwoord van Calanova Golf Club — 17 maart 2019

Hi EGW, Thanks a lot for your nice review, we hope to see you here soon again. Kind regards
visitors_1
8.0
frankantonissen
Staal
Gespeeld op: 5 maart 2019 Beoordelingsdatum: 5 maart 2019Handicap: 9
Mooie baan, zeer gastvrij ontvangt en bediening, top.

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 maart 2019

Hello Frank, Thanks for your nice comments. Kind regards
visitors_1
7.9
peter.verboven
Staal
Gespeeld op: 5 maart 2019 Beoordelingsdatum: 5 maart 2019Handicap: 18.7
Mooie baan! Leuke mensen, Prima horeca! Echt slecht was de verhuur van de clubs. Als linkshandige speler was er alleen een Wilson set uit het jaar kruik! Echt slecht. Ga je zonder je eigen clubs op deze baan spelen dan sla ik hem als linkshandige volgende keer over.

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 maart 2019

Hi Peter, Thanks for your good comments about the course. Regarding our rental clubs, we are really sorry for the inconvenience, but we can promise you that next time you will come to our course you will not have that problem. So do not hesitate in to come back. You will not regret. Kind regards
visitors_1
8.9
Laurentschiano
Staal
Gespeeld op: 4 maart 2019 Beoordelingsdatum: 16 september 2019Handicap: 25
Sibérie parcours, sinueux et bien entretenu.

Antwoord van Calanova Golf Club — 16 september 2019

Hi, Thanks for your nice comments. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
ben.prins
Brons
Gespeeld op: 3 maart 2019 Beoordelingsdatum: 8 maart 2019Handicap: 15.5
Calanova? Gewoon erg goed. Qua locatie, baanontwerp, kwaliteit!

Antwoord van Calanova Golf Club — 9 maart 2019

Hello Ben, Thanks for your nice comments! Kind regards
visitors_1
8.2
Sylvain
Goud
Gespeeld op: 3 maart 2019 Beoordelingsdatum: 4 maart 2019Handicap: 18.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Parcours spectaculaire. Situé à flanc de montagne, dominant la mer, et malheureusement l’AP7, le parcours de Calanova ne cesse de monter et de descendre en offrant des vues magnifiques et des positions de jeu compliquées dès le premier trou. C’est particulièrement vrai sur la fin du parcours à partir du trou 11 où on enchaîne des montées et des descentes exceptionnelles.…

Antwoord van Calanova Golf Club — 4 maart 2019

Hello Sylvain, Thanks a lot for your great review and your nice comments. We really appreciate your kind words. On the last 3 years we have been improving all our facilites and I promise you that next time you visit us, you will be impressed with all the new changes. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
Tjimmie
Zilver
Gespeeld op: 25 februari 2019 Beoordelingsdatum: 25 februari 2019Handicap: 12.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
We waren aangenaam verrast. Speelden Calanova voor het laatst 4 jaar geleden, toen nog met een klein keetje als clubhuis en shop. En kijk nu: prachtig clubhuis, grote shop en dan de baan. Zeer goed onderhouden en mooie greens. Goed te spelen ook, als er iets misgaat is het echt je eigen schuld. Top!

Antwoord van Calanova Golf Club — 26 februari 2019

Hi TJIMMIE, Thanks a lot for your nice comments about our course, we are looking forward to have you here again soon. Kind regards
visitors_1
6.2
ElRubio
Brons
Gespeeld op: 18 februari 2019 Beoordelingsdatum: 25 februari 2019Handicap: 13.1
De mensen op deze golfbaan zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Mooie golfshop! Voor € 186,00 krijg je twee fees en een buggy. Voor dat geld speel je op een knollenveld. Ik begrijp niet dat mensen deze baan zo hoog beoordelen. Voor bijna € 200 verwacht je perfecte getrimde fairways en super egale en mooie greens...

Antwoord van Calanova Golf Club — 26 februari 2019

Hello ELRUBIO, Thanks for your review and your nice comments. Regarding the conditions of the course, we think that our course it is really well care. We have many positive reviews about this matter and everyone finish their rounds really happy with the course maintenance. The price of the green fee is very fair, we offer a great facilieties and the buggy is included in the price. I hope that next time you have a better experience. Thanks again and have a good day. Kind regards
visitors_1
7.4
hwilts
Zilver
Gespeeld op: 15 februari 2019 Beoordelingsdatum: 15 februari 2019Handicap: 19
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
10
Een mooie spannende en afwisselende golfbaan in de bergen gelegen. Mooie uizicht op zee. Niet gemakkelijk om je handicap te scoren. De fairways lagen er weer goed bij. De greens meestal erg geonduleerd en snel. Een lange par 5 van 520 m. Lange afstanden tussen de holes. Dus echt een buggy nodig. Een prachtig reataurant met mooi terras uit de wond met uitzicht op zee. Heel…

Antwoord van Calanova Golf Club — 16 februari 2019

Hi Hwitts, Thanks for your review, have a good day. Kind regards
visitors_1
8.8
victorkemps
Goud
Gespeeld op: 15 februari 2019 Beoordelingsdatum: 15 februari 2019Handicap: 25.2
Zeer vriendelijke ontvangst. Verplicht met buggy te rijden, is ook een must wegens de vele hoogtes en de lange afstanden. De baan is perfect in orde. Ze is niet super moeilijk wel lange fairways. Greens zijn niet te snel wel aangelegd met veel glooiing. De prijs is ok (100 € voor 2 personen met buggy). Het is een echte aanrader. Na het spelen wacht een heerlijk maal in he…

Antwoord van Calanova Golf Club — 16 februari 2019

Hi Victorkemps, Thanks for your nice comments, we are looking forward to see you again soon. Kinds regards
visitors_1
8.0
Secondballscratchgolfer
Zilver
Gespeeld op: 11 februari 2019 Beoordelingsdatum: 11 februari 2019Handicap: 8.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Hele leuke goed betaalbare baan in deze regio meerdere malen al gespeeld vanwege de goeie prijs-kwaliteitverhouding. Hoogte verschillen zijn leuk echt een beetje een mountaincourse. Golfshop is ook heel goed geprijsd. Alleen er is weinig sfeer in het clubhuis. Maar prima voor een dagje goed betaalbaar golfen.

Antwoord van Calanova Golf Club — 13 februari 2019

Hello, Thanks for your nice comments, we hope to see you again soon. Kind regards
visitors_1
8.3
GinekeBossema
Goud
Gespeeld op: 1 februari 2019 Beoordelingsdatum: 3 februari 2019Handicap: 21
Na een nacht en ochtend zware regen werden we zeer gastvrij ontvangen. Het regende nog steeds en ik zag ons fijn dagje golfen al in de mist opgaan. Geen punt - we mochten starten wanneer we wilden en als het halverwege zou gaan regenen kregen we ons geld terug. Opeens opende het wolkendek - el sol - wij met de nieuwe buggy’s de baan in. Bijna alleen, nergens wachten. Drie…

Antwoord van Calanova Golf Club — 3 februari 2019

Good afternoon Gineke, Thanks for your review and your nice comments, we hope to see you again soon. Kind regards.
visitors_1
7.5
FrankdeKapper
Goud
Gespeeld op: 27 januari 2019 Beoordelingsdatum: 29 januari 2019Handicap: 16.5
clubs_1
Hier op een mooie winderige dag gespeeld. Goed ontvangst met een vriendelijke starter. Een enorme uitgebreide golfshop. De baan ligt er netjes uit. Er zijn prachtige en uitdagende holes. Prijskwaliteit is prima in orde.

Antwoord van Calanova Golf Club — 30 januari 2019

Hi Frank, Thanks for the review, have a good day. Kind regards
visitors_1
8.2
cmjdewitte
Zilver
Gespeeld op: 26 januari 2019 Beoordelingsdatum: 26 januari 2019Handicap: 11.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Gewoon een hele mooie, maar geen gemakkelijke baan, door de vele hoogte verschillen.

Antwoord van Calanova Golf Club — 27 januari 2019

Hi Cmjdewitte, Thanks for your review, is a challenging course but very enjoyable as you know. Kind regards
visitors_1
8.6
jan-derkinderen
Brons
Gespeeld op: 23 januari 2019 Beoordelingsdatum: 23 januari 2019Handicap: 24.4
vorig jaar uitgeregend, blij dat we terug geweest zijn. prijs-kwaliteit top.

Antwoord van Calanova Golf Club — 26 januari 2019

Hello Jan, Thanks for your good comments. Kind regards
visitors_1
7.2
ronaldkalter
Goud
Gespeeld op: 21 januari 2019 Beoordelingsdatum: 10 februari 2019Handicap: 14
Ruime parkeerplaatsen, mooi clubhouse en heel goed onderhoud.

Antwoord van Calanova Golf Club — 11 februari 2019

Hi Ronald, Thanks for your review. Kind regards.
visitors_1
8.0
msteen
Zilver
Gespeeld op: 20 januari 2019 Beoordelingsdatum: 26 januari 2019Handicap: 17.7
Leuke golfbaan, goede greens. Driving range wat apart gepositioneerd. Vriendelijk personeel. Als je in de rough zit dan kom je er soms erg moeilijk uit, dus enige precisie wel gewenst. Zit ook een grote golfkleding shop bij met leuke kortingen, dat maakt het ook leuk. Horeca prima en mooi uitzicht. Hier wil ik nog wel een keer naartoe. Buggy heb je wel nodig.

Antwoord van Calanova Golf Club — 27 januari 2019

Hello msteen, Thanks for your nice comments, we hope to see you again soon. Kind regards
visitors_1
8.5
Bloliv
Staal
Gespeeld op: 11 januari 2019 Beoordelingsdatum: 11 januari 2019Handicap: 10.6
Parcours qui monte et descend; attention de ne pas se faire piéger. La balle est vite perdue. Il faut de la modération et de la technique. Très bon entretien et excellent accueil.

Antwoord van Calanova Golf Club — 12 januari 2019

Hello Bloliv, Thanks for the review, we hope to see you again soon. Kind regards
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
cora7
Goud
Gespeeld op: 29 december 2018 Beoordelingsdatum: 19 februari 2019Handicap: 14.1
Heerlijke baan, prima oefenfaciliteiten, mooie greens.

Antwoord van Calanova Golf Club — 21 februari 2019

Hi Cora, Thanks for your nice comments. Kind regards
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com