Beoordeling door vivian258 over Calanova Golf Club

Delen
Algemene indruk8.8
Golfbaanonderhoud8.8
Voorzieningen8.8
Clubhuis8.8
Prijs-kwaliteitverhouding8.8
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
8.8
Over de beoordeling
Geschreven op: 31 oktober 2018Gespeeld op: 31 oktober 2018
vivian258 review

Wonderful course. Broad beautiful fairways. Great greens. Spectacular views. Will definitely come again.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Calanova Golf Club — 2 november 2018

Hello Vivian, Thank you very much for your comment and your review. We look forward in seeing you again!
vivian258
vivian258
491 punten
Staal
7,516 / 100,067
wereldwijd
65 / 6,577
Denmark
Totaal aantal beoordelingen:
8
Gemiddelde score beoordeling:
7.9
Totaal aantal toegevoegde foto's:
-
Lid sinds:
2 November 2018
8.8
Over de beoordeling
Geschreven op: 31 oktober 2018Gespeeld op: 31 oktober 2018
Algemene indruk8.8
Golfbaanonderhoud8.8
Voorzieningen8.8
Clubhuis8.8
Prijs-kwaliteitverhouding8.8
vivian258 review

Wonderful course. Broad beautiful fairways. Great greens. Spectacular views. Will definitely come again.

Vertaal naar Nederlands
Nuttig?

Antwoord van Calanova Golf Club — 2 november 2018

Hello Vivian, Thank you very much for your comment and your review. We look forward in seeing you again!
vivian258
vivian258
491 punten
Staal
7,516 / 100,067
wereldwijd
65 / 6,577
Denmark
Totaal aantal beoordelingen:
8
Gemiddelde score beoordeling:
7.9
Totaal aantal toegevoegde foto's:
-
Lid sinds:
2 November 2018
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com