Beoordeling door TomvanderHeijden over Calanova Golf Club

Delen
Algemene indruk8.0
Golfbaanonderhoud7.5
Voorzieningen6.5
Clubhuis8.0
Prijs-kwaliteitverhouding7.5
Gastvrijheid8.0
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
7.9
Over de beoordeling
Geschreven op: 4 januari 2019Gespeeld op: 14 december 2018Handicap tijdens spelen: 14.9
TomvanderHeijden review

dit jaar opnieuw bespeeld. Blijft een uitdagende baan. Enige hole's waren ingekort ivm onderhoud. fairway's waren gelet op het jaargetij goed. Ik speel er graag.

Nuttig?

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 januari 2019

Hi Tom, Thanks for your review. As you know, we are always trying to improve everything to offer you the best experience. Kind regards
TomvanderHeijden
TomvanderHeijden
2279 punten
Zilver
1,161 / 100,067
wereldwijd
715 / 29,452
Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
27
Gemiddelde score beoordeling:
7.7
Totaal aantal toegevoegde foto's:
2
Handicap:
15
Lid sinds:
12 September 2015
Home course :
7.9
Over de beoordeling
Geschreven op: 4 januari 2019Gespeeld op: 14 december 2018Handicap tijdens spelen: 14.9
Algemene indruk8.0
Golfbaanonderhoud7.5
Voorzieningen6.5
Clubhuis8.0
Prijs-kwaliteitverhouding7.5
Gastvrijheid8.0
TomvanderHeijden review

dit jaar opnieuw bespeeld. Blijft een uitdagende baan. Enige hole's waren ingekort ivm onderhoud. fairway's waren gelet op het jaargetij goed. Ik speel er graag.

Nuttig?

Antwoord van Calanova Golf Club — 6 januari 2019

Hi Tom, Thanks for your review. As you know, we are always trying to improve everything to offer you the best experience. Kind regards
TomvanderHeijden
TomvanderHeijden
2279 punten
Zilver
1,161 / 100,067
wereldwijd
715 / 29,452
Netherlands
Totaal aantal beoordelingen:
27
Gemiddelde score beoordeling:
7.7
Totaal aantal toegevoegde foto's:
2
Handicap:
15
Lid sinds:
12 September 2015
Home course :
Wil je een beoordeling schrijven over je golfervaring?
Door je ervaring te beoordelen, help je andere golfers de juiste keuze te maken. Je helpt ook golfclubs hun service te verbeteren. Als je beoordelingen schrijft, bouw je bovendien je eigen golflogboek op en maak je kans op mooie prijzen.
schrijf een beoordeling
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com