Golf Almerimar: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.9
agnesguyh
Zilver
Gespeeld op: 29 januari 2018 Beoordelingsdatum: 9 februari 2018Handicap: 21.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Parcours de golf exceptionnel, avec un très beau club housse. L'accueil est performant. les fairways sont très roulant et très bien entretenus avec des rough tondus relativement raz permettant de jouer la balle sans problèmes. les bunkers sont placés stratégiquement et les obstacles d 'eau bien placés. le terrain est plat et permet de passer une très bonne journée.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
4.1
info731
Brons
Gespeeld op: 11 september 2017 Beoordelingsdatum: 22 september 2017Handicap: 12.1
alleen de laatste 9 holes waren open. rough was gemaaid gras van ca 10 cm hoog. Bal net niet op de fairwway was bal kwijt. Het onderhoud was bedroevend. Flights na negen holes liepen doorelkaar er was geen marshal te bekennen.
visitors_1
8.4
qrobert
Brons
Gespeeld op: 7 september 2017 Beoordelingsdatum: 4 maart 2018Handicap: 19
Leuke golfbaan naast mooi hotel waar wij verbleven. Special rates hotel.
visitors_1
8.1
qrobert
Brons
Gespeeld op: 6 september 2017 Beoordelingsdatum: 11 september 2017Handicap: 19
3 keer 9 holes, allemaal gespeeld. 1-18 is leukst, maar was later tgv onderhoud gesloten. 19-27 iets verder weg, maar ik werd keurig gebracht (ik loop altijd). Paar ballen kwijt in hoopjes gemaaid gras. Hotel ernaast is prima. Goede huurset, was nieuw, maar draagtas kon beter. Niet druk, laagseizoen, en dus zeer gunstig tarief
visitors_1
8.0
mathijsvdmeij
Brons
Gespeeld op: 4 juli 2017 Beoordelingsdatum: 6 juli 2017Handicap: 34
Greenfee voor hotelgasten is €21,5 voor 9 holes en €32,- voor 18 holes. Jammer dat de Classic course door de week niet open was. De 1e 9 holes zijn meer gekenmerkt door iets meer hoogte verschillen. De 2e 9 holes zijn wat vlakker. Beide hebben wel een leuke par 3 waarbij de green op een eiland ligt. Verder brede fairways waardoor het ook voor de beginner leuk spelen is ma…
visitors_1
7.8
christer61
Staal
Gespeeld op: 27 maart 2017 Beoordelingsdatum: 31 maart 2017Handicap: 0
Överlag en jättefin bana och layout men om man gjort lite finare teemarkeringar så hade det höjt helhetsintrycket. Sedan låg det stora stenar I bunkrarna.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
ingrid eva-maj
Zilver
Gespeeld op: 25 februari 2017 Beoordelingsdatum: 25 februari 2017Handicap:
Väldigt vacker parkbana med rymliga fairways. Några hål med vatten var lite knepiga. Greenerna var inte 100% bra, men i övrigt ok. Lätt att gå, inte kuperad.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
tkloosterenbronsvoort
Zilver
Gespeeld op: 28 januari 2017 Beoordelingsdatum: 29 januari 2017Handicap:
Een vrij vlakke baan met brede fairways. Schitterende vergezichten op de besneeuwde bergen. Geen moeilijke baan maar je moet veel lengte hebben om grote waterhindernissen te overbruggen. De fairways en greens zijn redelijk onderhouden maar naast de baan is het nogal rommelig (overvolle prullenbakken). Voor het gebodene is de greenfee veel te hoog, aanbieding nu van 65,-- …
visitors_1
7.8
nils-erik8
Brons
Gespeeld op: 18 november 2016 Beoordelingsdatum: 18 november 2016Handicap:
Banan var för närvarande i bra skick men så var inte fallet när vi spelade där för tre veckor sedan. Banan är också för lång och det gäller inte minst för damer som inte har en sportslig chans att gå på sitt hop om de inte är MYCKET långtslående!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.4
britt-inger0
Staal
Gespeeld op: 18 november 2016 Beoordelingsdatum: 18 november 2016Handicap:
alldeles för långa hål från röd tee . Knappt ingen skillnad mellan orange och röd.Däremot förlorade jag 5 slag om jag slog från orange . Ändra slopen Eller flytta fram orange tee!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
ingrid elisabet1
Staal
Gespeeld op: 9 november 2016 Beoordelingsdatum: 10 november 2016Handicap: 19.1
Masterbanan lång med många vatten och doglegs. Trixig men trevlig
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.1
margareta08
Staal
Gespeeld op: 4 november 2016 Beoordelingsdatum: 6 november 2016Handicap:
Banerne dårligt vedligeholdt.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
ann-sofie3
Staal
Gespeeld op: 8 maart 2016 Beoordelingsdatum: 13 maart 2016Handicap:
Lyxig atmosfär men inte speciellt fina banor. Öppen fairways , förlåtande vid snea bollbanor. Ett litet tåg körde dill första tee
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.3
RonaldZacharias
Goud
Gespeeld op: 8 januari 2016 Beoordelingsdatum: 12 november 2018Handicap: 18.9
Ein durchschnittlicher Platz, gepflegt aber langweilig breite Fairways nur einmal richtig Wasser sonst kaum Hindernisse. Viele Palmen sorgen für das Mediteriane Flair.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.0
robert philip
Staal
Gespeeld op: 5 oktober 2015 Beoordelingsdatum: 11 oktober 2015Handicap:
Mangler klar information omkring priser på greenfee !!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
waydown
Goud
Gespeeld op: 4 oktober 2015 Beoordelingsdatum: 3 november 2015Handicap: 18.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Hotel AR Golf Almerimar is sinds enkele jaren onze herfst-reisbestemming. Met enkele vrienden verblijven we in het hotel om een weekje ongedwongen te golfen. De 18 holes Master Course, van de hand van Gary Player, is een aangename, lange golf course, met een gevarieerde layout, pittige holes... het is elke keer weer een uitdaging om de moeilijkste holes met een mooie scor…
visitors_1
5.8
jim mikael
Staal
Gespeeld op: 18 april 2015 Beoordelingsdatum: 19 april 2015Handicap:
Skral farway och dåliga greener.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.8
arne8
Staal
Gespeeld op: 18 december 2014 Beoordelingsdatum: 20 december 2014Handicap:
Alldeles för dyrt då dom höll på att renovera delar av gamla banan dom 9 hål som låg längst bort höll inte alls måttet golfbana
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.8
karl arne
Staal
Gespeeld op: 13 december 2014 Beoordelingsdatum: 13 december 2014Handicap: 15.6
Greenerna var i dåligt skick på de sista nio.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
5.8
björn erik8
Staal
Gespeeld op: 30 november 2014 Beoordelingsdatum: 2 december 2014Handicap: 10
Har spelat där många gånger förr. Nu var greenerna kass. I övrigt är det ett mycket trevligt ställe
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.4
lisa gunvor elisabet
Staal
Gespeeld op: 30 november 2014 Beoordelingsdatum: 2 december 2014Handicap:
Mycket dåliga greener
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
bertil92
Staal
Gespeeld op: 1 november 2014 Beoordelingsdatum: 4 november 2014Handicap: 28.7
Greenerna var undermåliga medan designen av banan var över medel. Därav en trea i snitt.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
kjell lennart6
Staal
Gespeeld op: 9 oktober 2014 Beoordelingsdatum: 10 oktober 2014Handicap:
Greenerna urusla. Banan för övrigt mycket trevlig. Men som sagt lappade greener med sand o.d
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
gunilla elisabet mar
Staal
Gespeeld op: 9 oktober 2014 Beoordelingsdatum: 16 oktober 2014Handicap:
EGENTLIGEN EN FIN BANA MEN GREENERNA VAR KATASTROFALA. NÅGOT SOM TYDLIGEN "ALLA" VET OM. BEMÖTANDET I RESTAURANGEN INTE SÖECIELLT TREVLIGT.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
seth robert
Staal
Gespeeld op: 27 april 2014 Beoordelingsdatum: 1 mei 2014Handicap:
Mycket trevlig personal, men det smyger ofta in en ock annan surdeg.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
rené06
Staal
Gespeeld op: 4 maart 2014 Beoordelingsdatum: 6 maart 2014Handicap: 13.7
Bra ordning.bra service,bra golf,bra restaurang med bra personal, det enda negativa jag kan komma på är att dom flyttade men golfbag där jag satte den samt rensade den för nya bollar men det får man kaske räkna med på en så stor anläggning,men som sagt.ALT VAR ÖVER FÖRVÄNTNING MED BRA PRISAR OCH BRA ORDNING PÅ ALT . Rene.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
anni elisabet
Staal
Gespeeld op: 26 januari 2014 Beoordelingsdatum: 29 januari 2014Handicap: 23.9
Rolig händelserik och vacker bana. Saknade cateringvagn så vi kunde köpt lite mat under rundan. Väl dyr greenfee, trots golfhäftet. Även dyr vagnhyra.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.8
hvdvlis
Staal
Gespeeld op: 20 mei 2013 Beoordelingsdatum: 20 mei 2013Handicap: 18.2
Hele leuke baan 27 holes maar de prijzen staan niet in verhouding, € 85,00 en dat in Spanje. Personeel is zowel in het restaurant en receptie zeer slecht. Men behandelt de toeristen als oud vuil en spreken geen van allen ook maar een woord Engels! Wel jammer want het geheel heeft een prachtige uitstraling.
visitors_1
7.6
guy.hoebeke
Zilver
Gespeeld op: 20 mei 2013 Beoordelingsdatum: 20 mei 2013Handicap: 17.4
Mooie golfbaan met uitstekende greens. Zeer afwisselend met moeilijk te "parren" par 5's bij krachtige (overwegende) westenwinden, doorgaans haalbare par 4's en enkele pittige par 3's over het water met als absolute topper hole nr. 8. Adembenemend zicht op de besneeuwde toppen (we schrijven 18 mei!) van de Sierra Nevada bij de afslag op hole 10. Verbazingwekkend lage gree…
visitors_1
8.9
apo cooremanluc
Staal
Gespeeld op: 24 april 2012 Beoordelingsdatum: 24 april 2012Handicap: 11.4
Master Course Almerimar
vertrek nu voor de 20e maal richting almerimar, heb de golf zien evolueren van een * naar ****. Golfverblijf ook zeker een aanrader
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com