Golf Almerimar: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.4
waydown
Goud
Gespeeld op: 28 november 2011 Beoordelingsdatum: 28 november 2011Handicap: 18.4
Master Course Almerimar
Lange Par-72, maar toch goed te spelen: je kan bijna geen ballen verliezen door de baan (behalve in de waterpartijen). Vele greens zijn door de ruime fairways toch in regulation te bereiken. In November was het wel erg winderig: het is door de draaiende wind dan erg moeilijk om de afstand die de bal haalt te bepalen, waardoor toch nogal wat ballen het water vinden bij de …
visitors_1
8.7
1bart.vosters
Zilver
Gespeeld op: 3 mei 2011 Beoordelingsdatum: 3 mei 2011Handicap: 18.9
Master Course Almerimar
moeilijke 18 holes baan 18 de op een eiland enkele holes waar je over een breed water moet slaan goedkoop indien je in het hotel verblijft de 9 holes zijn lekker om te oefenen
visitors_1
6.9
luuc dijkgraaf
Staal
Gespeeld op: 25 januari 2011 Beoordelingsdatum: 25 januari 2011Handicap:
Heerlijke rustige vriendelijke baan voor hoge en lage hdc.
visitors_1
8.6
r hageman
Staal
Gespeeld op: 17 mei 2009 Beoordelingsdatum: 17 mei 2009Handicap:
Practige baan 27 holes Prima te spelen Clubhuis is voorlopig een bouwkeet to dat het nieuwe clubhuis er is. Kan nog wel even duren vrees ik.
visitors_1
7.9
lh.dijkgraaf
Staal
Gespeeld op: 22 december 2007 Beoordelingsdatum: 22 december 2007Handicap: 11
Alles prima, i.v.m. verbouwing een aangepaste 19e hole(wel gezellig) Baan is zeker een aanrader samen met het zeer goede hotel.
visitors_1
7.8
l h dijkgraaf
Staal
Gespeeld op: 30 december 2005 Beoordelingsdatum: 30 december 2005Handicap:
Erg leuke baan. Is in 2005 voorzien van nieuw gras. Wanneer je in Melia-hotels slaapt is de greenfee nog geen twintig euro! 19e hole wordt herbouwd.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com