Los Arqueros Golf & Country Club: Beoordelingen

visitors_1
7.9
js.alvarez2
Staal
Gespeeld op: 3 april 2020 Beoordelingsdatum: 8 april 2020Handicap: 14
Jugado en el mes de febrero.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
René.S.L
Brons
Gespeeld op: 14 maart 2020 Beoordelingsdatum: 24 maart 2020Handicap:
clubs_1
clubs_1
clubs_1
En bane for den kræsende golf spiller. Højt svær hed niveau og meget varieret. Dejlig oplevelse og gode omgivelser i et meget kuperet område.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.4
wallberg.michael
Brons
Gespeeld op: 5 maart 2020 Beoordelingsdatum: 5 maart 2020Handicap: 18.3
Vacker kuperad bana, smala fairways kräver precision. Restaurangen under all kritik. Efter väntat på maten en timme fick vi nog och gick därifrån.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.7
SanderVisser
Zilver
Gespeeld op: 1 maart 2020 Beoordelingsdatum: 9 maart 2020Handicap: 15.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Leuke baan, prima onderhouden. Meer waterhindernissen dan gemiddelde baan op Costa del Sol. Personeel in shop had er niet veel zin in. Baan is zonder buggy te doen. Horeca matig, wel goede en snelle bediening. Beetje sfeerloos.
visitors_1
8.3
Shai
Brons
Gespeeld op: 27 februari 2020 Beoordelingsdatum: 27 februari 2020Handicap: 14
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Zeer uitdagende baan, in een prachtige omgeving! veel holes zijn erg smal dus niet echt geschikt voor beginners. Minpuntjes: Op de driving range mocht je helaas niet met drivers afslaan.
visitors_1
8.0
wwdenbieman
Zilver
Gespeeld op: 27 februari 2020 Beoordelingsdatum: 2 mei 2020Handicap: 16.8
2 X gespeeld op 7/2 + 27/2 tijdens dit verblijf. Prachtige uitdagende baan. Niet eenvoudig, met veel afwisseling. Hole 8 heeft een extra moeilijkheidsgraad. Mooie nieuwe Golfshop op zowel 1 e als 2 e Verdieping een Golfino Shop. Baan tijdens het spelen in Perfecte conditie.
visitors_1
7.5
wjhemmaneel
Brons
Gespeeld op: 26 februari 2020 Beoordelingsdatum: 4 maart 2020Handicap: 4.1
Een van de vele banen in de omgeving. Dit maakt hem wat saai. Goede Snelle greens en goed onderhouden fairways zorgen ervoor dat de baan toch vermakelijk is. personeel achter de bar is alleen niet heel vriendelijk. We hadden de impressie dat we niet welkom waren omdat er na ons een wedstrijd was gestart.
visitors_1
9.1
jksandager
Brons
Gespeeld op: 20 februari 2020 Beoordelingsdatum: 20 februari 2020Handicap: 22
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Rigtig flot og udfordrende bane.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
robvanbrakel
Brons
Gespeeld op: 18 februari 2020 Beoordelingsdatum: 18 februari 2020Handicap: 19.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
De baan lag er prima onderhouden bij. Geen eenvoudige baan, echt uitdagend op diverse holes, over het algemeen smal en de greens vond ik erg lastig door de snelheid. Jammer van alle bebouwing rondom de 1e 9 holes, de 2e 9 was meer natuurlijk. Wij hebben gelopen met een lichte draagtas, was goed te doen. Clubhuis vond ik niet erg gezellig. Ontvangst was buitengewoon vri…
visitors_1
8.3
johan015
Staal
Gespeeld op: 14 februari 2020 Beoordelingsdatum: 16 februari 2020Handicap:
Oerhört vacker bana och mycket välskött men svår
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
per878
Staal
Gespeeld op: 14 februari 2020 Beoordelingsdatum: 14 februari 2020Handicap:
Bedste bane I Golfhäftet omkring Marabella.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.3
janÅgereidar
Staal
Gespeeld op: 11 februari 2020 Beoordelingsdatum: 11 februari 2020Handicap: 22.5
Trevligt bemötande vid incheckning????
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.1
boorsma13
Brons
Gespeeld op: 9 februari 2020 Beoordelingsdatum: 12 februari 2020Handicap: 16.1
Wat een prachtige, weliswaar moeilijke baan. Genoten van de uitzichten. Hier en daar wat aan de smalle kant, maar absoluut een uitdaging. Een aanrader om een aantal malen te spelen. Diepe bunkers en snelle greens. Heel vriendelijke personeel en een zeer goede golfshop. Wij hadden het geluk dat het niet zo druk was. Prijs en kwaliteit gaan hier hand in hand.
visitors_1
8.5
cmjdewitte
Zilver
Gespeeld op: 3 februari 2020 Beoordelingsdatum: 3 februari 2020Handicap: 11.3
clubs_1
clubs_1
Vandaag hier gespeeld met een heel gezellig Zwitsers echtpaar Rudy en Sylvia, niet goed gespeeld, maar wel dubbel zoveel plezier gehad.
visitors_1
7.8
hwilts
Zilver
Gespeeld op: 3 februari 2020 Beoordelingsdatum: 3 februari 2020Handicap: 19
Een mooie baan goed onderhouden snelle, moeilijk te lezen greens. Veel hoogte verschillen, maar met mooie uitzichten. De tweede 9 zijn gevarieerder, en sons ook makkelijker te spelen.
visitors_1
8.3
jonas100
Staal
Gespeeld op: 30 januari 2020 Beoordelingsdatum: 31 januari 2020Handicap:
Tycker det var riktigt bra. Vill dit igen
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.1
JefH
Goud
Gespeeld op: 27 januari 2020 Beoordelingsdatum: 27 januari 2020Handicap: 10.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Vandaag weer eens los Arqueros gespeeld. De baan was in uitmuntende conditie, vanaf morgen wordt er een driedaags toernooi van de Gecko tour gespeeld. De greens waren perfect, dus snel. Na binnenkomst leuk om de jonge spelers op de eerste tee te zien afslaan voor hun oefenronde. Gastvrijheid is hier altijd top. Heerlijk geluncht en ja toch een klein minpunt. De ober was v…
visitors_1
7.9
Kim333
Zilver
Gespeeld op: 27 december 2019 Beoordelingsdatum: 27 december 2019Handicap: 7.5
clubs_1
clubs_1
You have to play this course several times in order to appreciate it.
visitors_1
7.1
antoonverleg
Zilver
Gespeeld op: 17 december 2019 Beoordelingsdatum: 17 december 2019Handicap: 24.6
Prachtig onderhouden baan. Met handicap boven 25 heb je hier niets te zoeken. Baan is smal en geonduleerd en oneerlijk. Personeel is zeer vriendelijk en attent.
visitors_1
9.5
MarcelSmits
Zilver
Gespeeld op: 12 december 2019 Beoordelingsdatum: 12 december 2019Handicap: 18.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
9
Wat een ontzettend mooie baan. Dit is zoals golf bedoeld is. Alles klopt, prachtige fairways, goede greens en teeboxen. Gastvrije ontvangst en dito gastvrijheid n het clubhuis. Uitdagend en toch ook vergevingsgezind. Vreemd dat het hier zo ontzettend rustig is. Wij gaan morgen weer terug voor half geld?.
visitors_1
8.8
barbara2
Staal
Gespeeld op: 12 december 2019 Beoordelingsdatum: 12 december 2019Handicap:
Really beautiful golfcourse!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
johan.fridlund
Staal
Gespeeld op: 10 december 2019 Beoordelingsdatum: 23 december 2019Handicap: 4.5
Mycket trevlig bana i bra skick på både fairways och greener. Banan är mycket kuperad med fantastisk utsikt, vissa hål är väldigt smala och tyvärr ibland "blinda". Denna bana bör nog spelas ett par gånger då det inte alltid är självklart var man skall placera bollen på utslagen den första gången du spelar banan..
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
6.1
kl-rasche
Zilver
Gespeeld op: 4 december 2019 Beoordelingsdatum: 5 december 2019Handicap: 10.9
Kein muss. Kein Roll da nicht gemäht vielleicht zu nass. Enge Bahnen Von Gelb zu spielen manchmal zu schwer Mit cart nur auf Betonwegen Grüns und Abschläge könnten gepflegter sein Hälftecard wird akzeptiert.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
Leonardo
Goud
Gespeeld op: 3 december 2019 Beoordelingsdatum: 3 december 2019Handicap: 17.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Prachtig gelegen baan met veel hoogteverschillen, soms smalle fairways. Een echte uitdaging! Na 2014 nu voor de 2x gespeeld. De algemene voorzieningen, clubhuis, shop, receptie ligt er prachtig bij. Kleedruimten pas nieuw. Vriendelijk personeel, kortom een aanrader.
visitors_1
8.0
t-c-becker
Brons
Gespeeld op: 19 november 2019 Beoordelingsdatum: 26 november 2019Handicap: 15
Sehr schön angelegter Platz, sehr interessante & abwechslungsreiche Spielbahnen, gut gepflegt, nicht immer leicht aber fair, erfordert abwechselnd präzises Spiel und auch mal Weite. Daher macht es einfach Spaß, da keine Bahn der anderen gleicht. Lediglich das Personal im Pro Shop & beim Check-In ist nicht gerade freundlich oder hilfsbereit, aber alles ist rundum ok. Clu…
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
jørgen04
Staal
Gespeeld op: 18 november 2019 Beoordelingsdatum: 19 november 2019Handicap:
Der må ikke bruges køller på drivning range. Kun jern. Dette er en ulempe. Ellers er alt andet i top. Banen er både sjov at spille, og så er det en af de flotteste baner på Costa del Sol.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.4
eric.j.janssens
Brons
Gespeeld op: 18 november 2019 Beoordelingsdatum: 19 november 2019Handicap: 28.1
Prachtige uitdagende baan. Zeer goed onderhouden. Ik had een slechte dag, maar hier wil ik nog wel spelen. Een absolute top baan.
visitors_1
7.7
dmj west
Brons
Gespeeld op: 17 november 2019 Beoordelingsdatum: 28 november 2019Handicap: 14.4
Vriendelijke mensen.
visitors_1
8.0
vivian258
Staal
Gespeeld op: 11 november 2019 Beoordelingsdatum: 15 november 2019Handicap:
Banen var svær for folk med hcp 31 og 36 som os!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
nico06
Brons
Gespeeld op: 10 november 2019 Beoordelingsdatum: 12 november 2019Handicap: 32.7
Erg mooie baan, maar wel vrij smal op sommige plekken. Verder keurig verzorgd.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com