Isaberg GK: Beoordelingen

Delen
visitors_1
8.8
matsanders9
Staal
Gespeeld op: 25 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 26 oktober 2019Handicap:
Banan var blöt men man kan inte vänta sig något annat i slutet av oktober. Ändå var greenerna och fairways i mycket bra skick. Ser fram emot nästa gång vi kommer hit och spela denna mycket fina bana. Sen finns det 18 hål till att ta sig an. ????
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
lars eric6
Brons
Gespeeld op: 4 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 7 oktober 2019Handicap:
Kanonanläggning i toppskick. Lars
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
frank34
Staal
Gespeeld op: 2 oktober 2019 Beoordelingsdatum: 3 oktober 2019Handicap:
Spitzen Golfplatz????⛳
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.2
barbro ann-louise
Staal
Gespeeld op: 24 september 2019 Beoordelingsdatum: 26 september 2019Handicap: 34
välskött bana,vacker omgivning
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
ingrid526
Staal
Gespeeld op: 19 september 2019 Beoordelingsdatum: 19 september 2019Handicap:
Även golfshopen är toppen, trevlig personal!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
lisbeth ingeborg
Staal
Gespeeld op: 16 september 2019 Beoordelingsdatum: 19 september 2019Handicap:
Alltid roligt att komma till Isaberg - denna gång Östra banan. Välskött bana som lockar och utmanar oss att spela på topp!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
hans peter holgerhp
Brons
Gespeeld op: 28 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 31 augustus 2019Handicap:
Väldigt proffsig och välskött bana. Mycket bra bemötande i receptionen. Vad som drar ner betyget är en trist uppställningsplats för husbilar.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
jan428
Staal
Gespeeld op: 26 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 28 augustus 2019Handicap:
Trevligare ställplats vore bra
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
hans mikael
Brons
Gespeeld op: 22 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 22 augustus 2019Handicap: 13.9
Allt är super bra!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
lindamarie
Staal
Gespeeld op: 21 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 21 augustus 2019Handicap:
Mycket trevlig bana i kanonskick! Bir garanterat fler besök. Lite mer gräs till ställplatserna för husbil/husvagn så är det fem starka stjärnor från oss!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
olavi
Staal
Gespeeld op: 20 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 20 augustus 2019Handicap:
Mycket trevlig personal i receptionen. För dyra mackor i kiosken.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.0
agnetaelisabeth9
Staal
Gespeeld op: 20 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 20 augustus 2019Handicap:
Jättetrevlig tjej i receptionen. Dåligt sortiment i kiosken och alldeles för dyra smörgåsar.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
nilsgunnar3
Staal
Gespeeld op: 14 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 16 augustus 2019Handicap:
Bra kondition på banan, trevligt bemötande, bra boende
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
jananders5
Staal
Gespeeld op: 13 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 14 augustus 2019Handicap:
En mycket bra anläggning med hög kvalitet på banan och trevlig bemötande från personal.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.9
carlfredriklennart
Staal
Gespeeld op: 13 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 15 augustus 2019Handicap:
En av Sveriges bästa anläggningar. Greenerna var inget vidare, men förståligt då det kommit mycket vatten sista tiden. Kommer absolut komma tillbaka
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
jananders5
Staal
Gespeeld op: 13 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 14 augustus 2019Handicap:
Mycket hög kvalitet på banan. Bra bemötande från personal. En golfanläggning i toppklass!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
ola54
Staal
Gespeeld op: 13 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 16 augustus 2019Handicap:
Fint undan på fin bana!
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
Åke81
Brons
Gespeeld op: 12 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 19 augustus 2019Handicap:
Fin bana ! Ännu bättre om informationen vid hålen fanns på fler utslagsplatser. Husvagnsparkeringen kunde vara lite mer regntålig. Bra att toaletterna är öppna dygnet runt och städas bra !
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
ericstefan
Staal
Gespeeld op: 7 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 7 augustus 2019Handicap:
Utmanande och varierande bana. Riktigt fint skick på banan! Mycket prisvärt
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
mikael16
Staal
Gespeeld op: 7 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 7 augustus 2019Handicap:
Allt var bra. Förutom kiosken
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
johan691
Staal
Gespeeld op: 6 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 7 augustus 2019Handicap:
Det kom några regnskurar när vi spelade. Och vi upplevde att greenerna var lite dåligt dränerade eftersom det var mycket vatten kvar på dem efter skurarna. Annars var det en väldigt fin bana. Både utformnings- och kvalitetsmässigt.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.3
majkenharrietyvonn
Brons
Gespeeld op: 5 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 6 augustus 2019Handicap: 13.2
Trevlig bana den östra inte så lätt. Lite tröga greener
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.6
ErikvanderStaaij
Goud
Gespeeld op: 2 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 2 augustus 2019Handicap: 10.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Prachtige baan die optimaal van het landschap gebruik maakt. We speelden de Oostbaan, zoals elders beschreven waren de 2e negen het mooist. Met name de laatste 4 zijn echt plaatjes. De baan heeft alles en was in goede conditie, onderhoud top. Greens niet ontzettend snel maar met veel stop. Afstanden en richting in de approach moeten goed zijn anders pak je gegarandeerd ee…
visitors_1
7.3
kjellsepost
Staal
Gespeeld op: 2 augustus 2019 Beoordelingsdatum: 11 oktober 2019Handicap: 25
En klubb som tar hand om gästerna och ger ett trevligt bemötande Banorna håller genomgående hög kvalitet och likaså omklädningsrum och resturang.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
lenasophie
Staal
Gespeeld op: 24 juli 2019 Beoordelingsdatum: 24 juli 2019Handicap:
Trevlig bana (östra). Ganska lurig att spela första gången med många dolda hål.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
johan81
Brons
Gespeeld op: 19 juli 2019 Beoordelingsdatum: 19 juli 2019Handicap:
Fantastiskt fin golfanläggning. Nyttjar tyvärr inte de fina träningsområdena fullt ut
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
janmichaelhenrik
Staal
Gespeeld op: 18 juli 2019 Beoordelingsdatum: 18 juli 2019Handicap:
Fantastisk golfklubb och bana (östra) kommer tillbaka och spelar västra.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
7.6
bertilniclas
Staal
Gespeeld op: 18 juli 2019 Beoordelingsdatum: 18 juli 2019Handicap:
En kanonbana. Vacker och härliga hål. Betyget dras dock ned då greenerna var tröga.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.7
claes-göran38
Staal
Gespeeld op: 18 juli 2019 Beoordelingsdatum: 18 juli 2019Handicap:
En mycket trevlig klubb som jag/vi kommer att återvända till. Måste ju spela västra banan också. Rekommenderas starkt.
Vertaal naar Nederlands
visitors_1
8.8
rickard8
Staal
Gespeeld op: 17 juli 2019 Beoordelingsdatum: 17 juli 2019Handicap:
Det enda vi saknade var ett bra glassutbud i restaurangen. Alt annat var mycket bra.
Vertaal naar Nederlands
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com