Golf del Sur: Beoordelingen

Meest recente
Meest populaire
visitors_1
6.4
l.engels
Brons
Gespeeld op: 6 december 2018 Beoordelingsdatum: 7 december 2018Handicap: 32
De baan Sur is o k, de baan Norte is saai en vervelend. De rest vd golfclub is ouderwets, overvol en mn het clubhuis volledig our of date. Al met al geen aanrader.
visitors_1
7.8
hjahoppenbrouwers
Goud
Gespeeld op: 2 december 2018 Beoordelingsdatum: 6 december 2018Handicap: 22.5
clubs_1
clubs_1
Goede vriendelijke ontvangst. Wíj konden direct en wat eerder starten met 2 personen. Door de baan mochten wij een 4 bal passeren hierdoor hadden wij een heerlijke golfdag zonder wachttijden. Een leuke baan met vergezichten en is goed onderhouden. Restaurant is goed maar niet bijzonder.
visitors_1
8.1
lboden
Zilver
Gespeeld op: 22 november 2018 Beoordelingsdatum: 23 november 2018Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Lastig als je de baan niet kent. Veel verschil in de greens. Heel veel kale plekken en heel veel verschillend gras. Prima buggies. Behoorlijk geonduleerde fairways.
visitors_1
7.6
JohnvdS
Goud
Gespeeld op: 10 november 2018 Beoordelingsdatum: 7 december 2018Handicap: 16.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Del Sur is een fraaie baan met een leuke layout, helaas is het hier ook zo dat je de baan eigenlijk meerdere keren moet spelen om het goed te kunnen scoren. Er zijn te veel slagen die blind zijn en waar je dus je bal verliest om dat je in de hindernis beland. De fairway lag er prima bij en ook de greens waren goed. Wij hebben een buggy genomen en dat was niet overbodig, t…

Antwoord van Golf del Sur — 7 december 2018

Thank you John for your comments, we hope to see you again in your next holidays! Have a nice Christmas.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
7.9
hjhoogland
Brons
Gespeeld op: 27 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 27 oktober 2018Handicap: 11
clubs_1
Mooie baan, vriendelijke mensen. Zonder te reserveren binnen een half uur de baan in.

Antwoord van Golf del Sur — 29 oktober 2018

thank you for your visit, we hope to see you again!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.2
manganasly
Goud
Gespeeld op: 26 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 26 oktober 2018Handicap: 15
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Beau Parcours, presque en ville. Celui-ci côtoie deux autres parcours dans le même domaine. Jeu entre les palmiers et sur ce sable noir caractéristique de l'ile. De beaux points de vue. Quand on y a joué, l'entretien était irréprochable (septembre) et nous y avons pris un gros plaisir. A jouer quand on est en séjour à Tenerife.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google

Antwoord van Golf del Sur — 29 oktober 2018

thank you for your visit, we are very satisfy you have enjoyed our course. We hope to see you soon!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.1
lassebergmann
Brons
Gespeeld op: 20 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 20 oktober 2018Handicap: 13.2
clubs_1
Meget varierede og fantastisk flotte huller. Flotte greens. Generelt ser klubhus og faciliteter lidt slidte ud.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google

Antwoord van Golf del Sur — 22 oktober 2018

Thank you for your visit, very glad to see that you have enjoyed the game! Kind regards
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
7.4
JScheep
Brons
Gespeeld op: 15 oktober 2018 Beoordelingsdatum: 17 oktober 2018Handicap: 19.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Voor Spaanse begrippen een gemiddelde baan. Ontvangst een beetje lauwtjes. Wij liepen Links (A) & Norte (B). Baanonderhoud prima, goede fairways, sterk geonduleerd, snelle en lastig te lezen greens (had diverse 3 puts). Wellicht iets te veel blinde slagen. Als gastspeler beïnvloedt dat je score best wel. Het is al niet mijn hobby, maar de bunkers met het grijze zand zijn …

Antwoord van Golf del Sur — 22 oktober 2018

thank you for your visit to our course, we will keep improving our facilities for your next visit. Kind regards
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.0
peezet
Zilver
Gespeeld op: 8 augustus 2018 Beoordelingsdatum: 8 augustus 2018Handicap: 12.4
Leuke baan en vriendelijk personeel. De baan ligt er hartje zomer goed bij. Zodra er meer wind is speelt de baan moeilijker. Zwarte bunkers, regelmatig overvliegende vliegtuigen want het vliegveld ligt op een paar drive afstanden. Kan als hinderlijk ervaren worden, echter heeft het mij niet gestoord. De gele lus, sur, is tot oktober gesloten. Behoorlijke hoogteverschillen…

Antwoord van Golf del Sur — 24 september 2018

thank you for visiting us, we hope to see you very soon!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
7.5
peter.alber
Zilver
Gespeeld op: 4 mei 2018 Beoordelingsdatum: 4 mei 2018Handicap: 18.5
clubs_1
Das ich ab 1.5 nur 58€ bezahlt habe, war das ok. Mehr ist er nicht Wert. Bunker voller Steinsand, Abschläge ohne Gras, sehr viel los und langsame Flights. Trotz Hcp 28.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
7.8
cerromarnosun
Staal
Gespeeld op: 19 april 2018 Beoordelingsdatum: 24 april 2018Handicap: 14
Hospitality excellent, courses great and well maintained, staff super helpful, made our society very welcome. Buggies slow. But that may be a blessing, look forward to Thursday’s.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google

Antwoord van Golf del Sur — 25 april 2018

Thank you for your visit and comments. For us a good service is our daily goal! Kind regards
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
7.3
joachim reis
Zilver
Gespeeld op: 31 maart 2018 Beoordelingsdatum: 1 april 2018Handicap: 6
Ganz ordentliche Anlage, leider in der Einflugschneise mit erheblichem Fluglärm.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.0
CorB
Brons
Gespeeld op: 12 maart 2018 Beoordelingsdatum: 23 maart 2018Handicap: 16.3
Leuke, gevarieerde baan met hier en daar zeezicht en onder de aanvliegroute van de luchthaven. Vooral Noord is ruim opgezet.

Antwoord van Golf del Sur — 23 maart 2018

Thank you for your visit, we hope to see you again!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.4
dirk-janmoes
Staal
Gespeeld op: 8 maart 2018 Beoordelingsdatum: 8 maart 2018Handicap: 22
Enige nadeel zijn de vliegtuigen. Maar dat went snel. En is geen reden om deze hele mooie baan niet te spelen. Zeker Noord!

Antwoord van Golf del Sur — 9 maart 2018

thank you for your visit, certanly the NORTH course has spectacular views to the sea, Teide and Barranco de San Blas! See you on your next visit!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
7.7
eric1
Goud
Gespeeld op: 4 maart 2018 Beoordelingsdatum: 5 maart 2018Handicap: 17.4
Gespeeld met zeer veel wind wat zorgt voor spektakel (ballen verlies) door de wind is het zeer moeilijk uw handicap te spelen Baan is zeer goed onderhouden ook tijdens top seizoen dat momenteel heerst. Greens te lang waardoor langzaam Clubhuis sterk verbeterd en grootste en beste shop wat ik ooit zag allerlaatste nieuwe clubs in voorraad.

Antwoord van Golf del Sur — 6 maart 2018

Thank you Eric for your visit and comments, last week we had storms all over the island. Good to know you enjoy the SHOP. We hope to see you again!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.1
wmcengels
Brons
Gespeeld op: 24 februari 2018 Beoordelingsdatum: 12 maart 2018Handicap: 19.9
Prachtige baan met veel variatie; kan niet veel beter. Schitterende uitzichten, zowel op oceaan als op de Teide. Driving range is eenvoudig, maar adequaat.

Antwoord van Golf del Sur — 13 maart 2018

Thank you for your visit, glad to hear you have enjoyed our instalations. We hope to see you again!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.1
pascal.chenin
Brons
Gespeeld op: 24 februari 2018 Beoordelingsdatum: 5 maart 2018Handicap: 14.2
le links est le plus golfique, beau parcours avec des greens roulants.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google

Antwoord van Golf del Sur — 9 maart 2018

Thank you Pascal for your visit, great to know that you have enjoyed your GOLF EXPERIENCE with us. See you again! Au revoir!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
8.1
Phipje
Zilver
Gespeeld op: 19 februari 2018 Beoordelingsdatum: 14 maart 2018Handicap: 20.7
mooie clubhuis, fairway hier en daar minder goed, marchals iets te opdringerig, terwijl het echt niet nodig was, de flights volgde mooi achtereen. De verbinding tussen de verschillende campo's zijn niet gemakelijk te vinden. Toffe en vriendelijke bediening in het clubhuis. elektrische trolly huur aan de dure kant!

Antwoord van Golf del Sur — 16 maart 2018

dank u voor uw bezoek en uw opmerkingen, we hopen u volgend seizoen te zien.
visitors_1
8.0
2609Rpb
Brons
Gespeeld op: 18 februari 2018 Beoordelingsdatum: 19 februari 2018Handicap: 22
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Gastvrije ontvangst, mooie baan, afwisselende omgeving: mooi groene greens met langgerekte zwarte bunkers en oeroude natuur.

Antwoord van Golf del Sur — 20 februari 2018

Thank you Rob for your comments, a pleasure having you enjoying our golf course and nature that surrounds it. We hope to see you again. Kind regards from SUNNY GOLF DEL SUR!
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
visitors_1
7.8
mike_t_giles
Staal
Gespeeld op: 27 januari 2018 Beoordelingsdatum: 7 februari 2018Handicap: 12
The courses are in reasonable condition, and the second time I played it was very interesting with wind gusts of over 80kph, but I found the course to be inreasonable condition overall and the ProShop friendly. Prices were a little steep.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google

Antwoord van Golf del Sur — 20 februari 2018

Thank you Sir for coming back to play in our course. We hope to see you next winter.
Vertaal naar Nederlandsaangeboden door Google
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer starttijd aanbiedingen, nieuwe artikelen en alles wat met golf te maken!

Leading Courses

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com