Tegelberga Golfklubb: Omdömen

De nyaste
Mest populära
visitors_1
8.0
helenalindholm
Brons
Spelade den: 5 november 2019 Omdöme datum: 5 november 2019Handicap: 31
Det är en omväxlande och utmanande bana, välskött och trevlig med vackra utblickar i det skånska landskapet.
visitors_1
7.8
håkan473
Stål
Spelade den: 4 november 2019 Omdöme datum: 6 november 2019Handicap: 23
För många par 5 i början & "halvtid" vid hål 11 är kanske inte hellyckat, men det är ju så det är, så inga direkta klagomål.
visitors_1
8.2
fred9
Stål
Spelade den: 3 november 2019 Omdöme datum: 3 november 2019Handicap: 18
Banan var mycket blöt, trots det var greenerna snabba o fina
visitors_1
8.8
ella carita
Silver
Spelade den: 1 oktober 2019 Omdöme datum: 1 oktober 2019Handicap:
Mycket trevlig bana och ett underbart trevligt bemötande. Skulle gärna se någon dricksvatten möjlighet vid husbilsparkeringen
visitors_1
7.9
christer0
Brons
Spelade den: 10 september 2019 Omdöme datum: 10 september 2019Handicap:
Tyvärr hade mycket regn ställt till det på banan. Väldigt tung att spela. Hård packad sand i bunkrar samt vattenfyllda bunkrar gjorde inte det lättare. Greener okej under rådande omständigheter.
visitors_1
8.7
esajuhani
Stål
Spelade den: 6 september 2019 Omdöme datum: 9 september 2019Handicap:
Kommer tillbaka
visitors_1
8.8
andersjerker
Stål
Spelade den: 30 augusti 2019 Omdöme datum: 31 augusti 2019Handicap:
Allt var bra, inga klagomål ,kommer säkert tillbaka och spelar.
visitors_1
8.5
birgitta2
Silver
Spelade den: 27 augusti 2019 Omdöme datum: 28 augusti 2019Handicap: 22
Väldigt kuperad bana som bidrog till att vi valde att åka bil. Otroligt fina vyer och fin bana. Trivsam atmosfär kring klubbhus. God mat. Tyvärr jättetråkig ställplats på parkering för husbil.
visitors_1
7.3
gun ann-christin
Stål
Spelade den: 13 augusti 2019 Omdöme datum: 13 augusti 2019Handicap:
Restaurangen stängde tidigt Trevligt o utmanande bana
visitors_1
8.8
susanneelisabeth0
Stål
Spelade den: 5 augusti 2019 Omdöme datum: 7 augusti 2019Handicap:
Fantastiskt bemötande i shop/reception. Hit kommer vi gärna igen.
visitors_1
8.8
johan niklas
Brons
Spelade den: 5 augusti 2019 Omdöme datum: 6 augusti 2019Handicap: 11.5
Grym anläggning, högsta betyg
visitors_1
8.8
henryk
Stål
Spelade den: 1 augusti 2019 Omdöme datum: 1 augusti 2019Handicap:
Skånes bästa gcc
visitors_1
8.8
stefan219
Stål
Spelade den: 30 juli 2019 Omdöme datum: 30 juli 2019Handicap:
Jätte trevlig personal värda all beröm
visitors_1
8.3
torbjörn33
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
Enastående skick på banan. Mycket trevligt!!!
visitors_1
8.8
ingahelena
Stål
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
Alltid lika trevligt att besöka er! Allt är så genomtänkt och piffat. Tack för ett toppenbesök????
visitors_1
8.8
gunilla elisabet40
Brons
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 30 juli 2019Handicap:
Fantastiskt fin bana, vilken finish på allt. Å god mat i restaurangen. Trevlig personal i shop kansli.
visitors_1
8.7
björn8
Silver
Spelade den: 29 juli 2019 Omdöme datum: 29 juli 2019Handicap:
Fantastiskt skick på banan, allt i från Tee till fairway och greener och bunkrar. Vi kommer tillbaka.
visitors_1
8.6
michael750
Stål
Spelade den: 25 juli 2019 Omdöme datum: 25 juli 2019Handicap:
Utrolig venlig modtagelse og super Greens
Översätt till Svenskatillhandahålls av Google
visitors_1
8.8
hansgöran55
Stål
Spelade den: 25 juli 2019 Omdöme datum: 25 juli 2019Handicap:
Superfin bana och trevlig atmosfär. Kul möte med Dan på parkeringsplatsen
visitors_1
8.2
jantommy
Stål
Spelade den: 23 juli 2019 Omdöme datum: 25 juli 2019Handicap:
Tog av misstag en bensindriven golfbil. Trodde de var utmönstrade. Hittade en bra elbil i stället före start.

Leading Courses

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com