Patrocinado por

Golf Club Hubbelrath - Land und Golf Club Düsseldorf e.V.: Reseñas

Más recientes
Más popular
visitors_1
7.9
plixie
Bronce
Jugada en: 11 octubre 2019 Fecha de reseña: 15 octubre 2019Handicap: 10.7
Lay-out van de holes erg goed. Vanwege de vele regen slecht bespeelbaar. Ik kom in de zomer zeker terug. Gastvrijheid, drivingrange en prijs kwaliteit verhouding bovengemiddeld.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.1
rensmaria15
Bronce
Jugada en: 21 septiembre 2019 Fecha de reseña: 25 septiembre 2019Handicap: 16.6
baan voor meer geoefende spelers. Greens erg moeilijk maar uitdagend. Buggy of electrische trolley aan te bevelen. Prachtige ligging van deze bosbaan en redelijk smalle fairways.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.7
Hartvrouw
Plata
Jugada en: 16 agosto 2019 Fecha de reseña: 17 agosto 2019Handicap: 12.5
Prachtige parkbaan, veel mooie verschillende bomen. Ook veel fruitbomen. Baan lag er super bij. Mooie volle groene fairways, greens snel, stimp 9. Greens wel moeilijk in te schatten. Hele goede keuze om hier te gaan spelen. Is een betere baan dan die aanneemt overkant van de straat (Kosaido).
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.4
noodle18
Bronce
Jugada en: 26 julio 2019 Fecha de reseña: 29 julio 2019Handicap: 9.3
Goed onderhouden baan die prima te spelen is. Paar mooie holes! Oefen faciliteiten zijn prima, ik ben groot voorstander van van het gras slaan op de driving range. De handicap voor gasten is 26.4 oid en je mag pas na 15.00 spelen (wij speelde in het weekend). Hierdoor is het ook een rustigere baan en hebben wij bijna niet hoeven wachten. Clubhuis is wat sfeerloos en de g…
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.0
mfalofs
Bronce
Jugada en: 10 julio 2019 Fecha de reseña: 15 julio 2019Handicap: 9
Leuke, spannende holes. Kwalitatief niet allerbeste, maar zorgt voor veel speelplezier.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.7
manfred.nietert
Acero
Jugada en: 11 octubre 2018 Fecha de reseña: 11 octubre 2018Handicap: 14.7
Wunderschöner Platz, die Pflege könnte besser sein.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.7
korthout.t6
Bronce
Jugada en: 24 agosto 2018 Fecha de reseña: 27 agosto 2018Handicap: 8.2
s’Ochtends Kosaido en na de lunch op Hubbelrath gespeeld. Ligt er qua onderhoud beter bij. Zoals elke baan veel last van de droogte gehad en dus nogal wat kale plekken op de fairways. Stategisch aangelegde en flink geonduleerde holes. Absoluut een uitdagende baan. Wel fors aan de prijs (ik weet nog niet of ik het die €100 wel waard vind).
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.3
rjoeoecker
Plata
Jugada en: 21 agosto 2018 Fecha de reseña: 30 agosto 2019Handicap: 18.3
Endlich meinen Greenfeegutschein als Volunteer der "ISPS Handa Ladies European Open" genutzt. Ein vom Layout und dem landschaftlichen Erlebnis sehr schöner, da auch schon älterer, gewachsener Platz. Leider war der Zeitpunkt schlecht gewählt, da der extrem heiße Sommer auch hier seinen Tribut gefordert hat und der Platzzustand nicht überall optimal war. Grundsätzlich merkt…
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.7
danny matthyssens
Plata
Jugada en: 26 julio 2018 Fecha de reseña: 28 julio 2018Handicap: 16.8
gespeeld op 26/07/2018 na een lange periode van droogte lag de baan er nog zeer goed bij. Het was zeer rustig spelen prachtige omgeving, onthaal zeer vriendelijk zeker een aanrader hier komen we nog terug.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.5
Golfmedici
Plata
Jugada en: 15 junio 2018 Fecha de reseña: 28 julio 2018Handicap: 26.5
Habe viel gehört von diesem Club, habe dann mit meinem Freund den Westplatz gespielt. Der Platz ist gut gepflegt aber es waren viele Reparatur-Arbeiten. Es ist der kürzere Platz, erfordert ein präzises Spiel, sehr abwechslungsreich. Das Essen war gut, das Clubhaus ist eher durchschnittlich. Komme aber gerne für den Ostplatz wieder.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.8
ekattendijke
Bronce
Jugada en: 11 junio 2018 Fecha de reseña: 6 noviembre 2019Handicap: 13.5
Ontegenzeggelijk een prachtige baan (wij speelden Ost). Volgens kenners één van de mooiste van Duitsland. Wij hebben alle 18 holes gelopen met trolley over geaccidenteerd terrein. Uitdagende holes, niet gemakkelijk. Bij aankomst in de ochtend (11:00 uur) op maandag bleek het restaurant gesloten, dus ook geen kopje koffie. Dat viel wel even tegen. Verder een prachtbaan.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.0
coen dekoning7
Plata
Jugada en: 30 septiembre 2017 Fecha de reseña: 27 enero 2018Handicap: 11.5
Helaas speelden we op een zeiknatte dag, maar de baan lag er toch nog redelijk goed bij. Dit moet met mooi weer een erg mooie baan zijn. We hadden ‘s morgen Kosaido gespeeld, maar deze baan is mooier. Clubhuis is ronduit saai en gedateerd.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.6
splinterboel
Oro
Jugada en: 24 septiembre 2017 Fecha de reseña: 28 septiembre 2017Handicap: 6.6
De baan was helaas in onderhoud. De fairways waren modderig, de greens hobbelig. Maar we kregenhiersoor wel de helft korting. Als ik door het onderhoud heenkijk zie ik wel een leuke baan, maar misschien wat weinig holes die me echt bijstaan. Dat was op de Duesseldorfer wel anders
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.6
jaterim
Plata
Jugada en: 30 agosto 2017 Fecha de reseña: 31 agosto 2017Handicap: 5.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
In één woord: prachtig. Wat een schril contrast met zijn overbuurman Kosaiko. Hubbelrath is in 1961 aangelegd door Bernhard von Limburger, die als speler drie keer Duits amateurkampioen was. Hij hield niet van water in het spel en haatte een overdaad aan bunkers. Aan de layout van zijn banen kunnen je zien dat hij zelf een goede speler was. Vanaf de 2e W.O. tot 1978 werde…
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.3
jnuyts
Plata
Jugada en: 31 julio 2017 Fecha de reseña: 31 julio 2017Handicap: 9.5
Prachtige baan waar het ondanks de bezande greens en genot om te spelen was. Ronduit slecht vind ik het dat en baan met 36 holes de horeca op maandag dicht heeft. Nog geen kop koffie of drankje te krijgen. Desondanks gewoon gaan.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.2
info935
Oro
Jugada en: 19 abril 2017 Fecha de reseña: 19 abril 2017Handicap: 13.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Prachtige golfbaan, opgericht rond 1951, gelegen op de uitloop van het Bergische Land en vlakbij de stad Düsseldorf. Vanuit Arnhem in 1 1/2 uur te bereiken. Op de parkeerplaats tref je vast en zeker auto's met een Nederlands kenteken. Het is een super baan, waar alle toppers uit de golfwereld wel eens een nationale of internationale wedstrijd hebben gespeeld. Behalve dat …
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
9.3
RickyGermannSeitz
Acero
Jugada en: 25 septiembre 2016 Fecha de reseña: 27 septiembre 2016Handicap: 45
Sehr gepflegt, sehr angenehm,
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
7.8
mvb79
Bronce
Jugada en: 28 mayo 2016 Fecha de reseña: 20 junio 2016Handicap: 14
Leuke en goed onderhouden baan met enkele mooie holes. Erg gastvrij ontvangen met een prettige sfeer.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.0
mvb79
Bronce
Jugada en: 28 mayo 2016 Fecha de reseña: 20 junio 2016Handicap: 14
Mooie baan, gastvrij ontvangst! Aanrader om te spelen, enkele mooie uitdagende holes door het hoogteverschil.
Traducir a Españolproporcionado por Google
visitors_1
8.1
song2
Plata
Jugada en: 27 mayo 2016 Fecha de reseña: 30 mayo 2016Handicap: 10.2
Heerlijke baan. We speelden de Ostplatz. Goed onderhouden. Niet makkelijk en "keep the fairway" anders zit je in de problemen. Over deze baan en alle holes is goed nagedacht. Net zoals met de bomenpracht. Goede slothole. Maak daar maar eens par. Jammer dat de greens net "gesneden" waren.
Traducir a Españolproporcionado por Google

Leading Courses

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com